Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TRUJTE NAS SAMO NEGATIVOM,SVADJAJTE SA SVIMA A SEBI PUNITE DJEPOVE...
@Kojajezadnja Moraju opet malo da furaju nacionalizam prije izbora. Ipak trebaju opet nacionalističke stranke da pobjede.
@Kojajezadnja Koja patetitka. Ljevica u BiH je apologeta za chetnicke zlocine i neprijatelj bosnjackog naroda kojem vec trecu deciniju prodaje ublehe i iluzije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka mi netko objasni kak to da 3 ulice u Sarajevu (a možda i više - ja znam za 3) nose nazive pripadnika (zapovjednika) Handžar divizije?
Gospodo s jedne strane osudjujete ubijanje nevine dok s druge podrzavate ubijanje nevini onda ste isti
Gledaju li ovo predstavnice hrvatske biskupske konferencije?Neka vide za koga ce sutra moliti!Sram i stid da vas bude!Pogazili ste sve ljudsko!
Ako dođe više od 50 ljudi ja vam skidam kapu (nažalost draže je ljudima kafe ispijati)
Clanak za bh sirotinju da ima razlog za mrznju
Ti ISTI zlocini traju I danas samo se sprovode drugim sredstvima: https://www.eureporter.co/world/human-rights-category/2020/05/11/fascism-and-anti-serb-sentiments-in-croatia/
bit cu hejtan al pobjednici pisu historiju. da partizani nisu pobjedili prica bi bila obrnuta. ni jedni ni drugi nisu bili cisti, mada su mi partizani ideologijom puno 'simpaticniji'. isto rimsko carstvo vs barbari, jedni pisali historiju a i 'barbari' imali visok nivo civilizacije
Kaje covic nisu ustase takve
ZDS
Smrt fašizmu - sloboda pojedincima! Jbo narod.
Da. Informisati, podsjetiti i ograditi se! Dovoljno. Remecenje mise je protupravno. Reakcija partizana je pogodila i neduzne. Neko pocini zlocine a nekom je zlocin sistem. Radilo se na istrebljenu Jevreja i Srba. Mnogi su prethodno muceni. I prema antifasistima, svih nacija, je bilo tako. To treba 'energicno" priznati, al -savkom svoj obraz-. Danas imamo puno ekonomskih problema. Okrenimo se tome.
Održat će se komemorativni mimohod u znak sjećanja na građane ubijene tokom trajanja Nezavisne Države Hrvatske na ovim prostorima! Sva na Marin Dvor sutra u 12h!!!!
šta je mimohod bog te.😁😁
Smrt "fašizmu", "sloboda" narodu, glupi narode, mrzite prije će vas đava odnjet
Svi u 12 na Marin Dvor!! Pokažimo kako se mirnom šetnjom izražava protest protiv NDH-a fašista i ovakvih pokušaja pravljenja Sarajeva fašističkim gradom.
Luburic i danas zivi.