Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba izaći na izbore i glasati , pa tek onda nesta mijenjati. Ovo je ta populacija stanovnistva koja kad dođu izbori uobičajno kažu "ma ja neću da idem glasati jer će sve biti opet isto" Ovi lopovi u parlamentu i vole ovakva okupljanja , jer i dalje vladaju , i ovaj problem sa JMB oni će da razvlače do maximuma i onda će da ga zakonski provedu i to tik uoči izbora , a onda opet jo 4 nove godinice uredno i galantno na Budžetu sa svim plaćenim doprinosima i 7 prosječnih plata /neto/ redovno.
Pozdrav imigraciji na Beckome frontu!
to su samo bosnjaci- izbjeglice koji zive u becu-cuj razlicite nacionalnosti
Pa Bošnjaci će poslije ovog popisa postat multinacionalna nacija, jedni će biti Bošnjaci, jedni "Muslimani(sa veliko M)", jedni "Bosanci", jedni "Hercegovci", jedni "Bosanci i Hercegovci", jedni "Herceg-Bosanci, "jedni "Jugosloveni" itd... samo da ne budu ono što jesu.
Jel to podska suickog ante, sad eminentnog gradjanina zagreba?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hvala Beckoj raji na podrsci.
Što je lijepo vidjeti kad smo svugdje po svijetu raštrkani, a ipak ujedinjeni.
i drugi put opet! :-)
lijepo od beclija,hvala vam
"Više od 300 građana različite nacionalnosti."...."kao što je osnivač udruženja "Torba za budućnost" Kemal Smajić, predsjednica udruženja "Srebrenica-Wien" Fahra Salihović-Hajdarević, članovi studetskog udruženja "Colegium Bosniacum", Obad Mugdim-Mugda iz udruženja "Our Kids-Austrija", Kemal Bogaljević Moke predsjednik KUD Behar u Beču, Jasna Kajdić-Kebić nekadašnja predsjednica KUD Ljiljan, Ahmed Husagić predstavnik SPO Wien, ali i mnogi drugi."
Sta hoces da naglasis ???
ocigledno da su tu samo bosnje i mozda koji predstavnik gay i hare krisna nacionalnosti hehehehe
PRIKAŽI ODGOVORE (36)
EBOTE KOL' KO' NAS IMAAAA... svaka cas
JMBG postaje globalni problem kao sirenje ozonske rupe :))) svaka cast za Bec i ljude razlicitih nacionalnosti.