Komentari (397)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postoji zastava hrvatskog naroda.
Paliti nego sta, jeste se vi borili za Bosnu ili za Hrvatsku piz.da vam materina.
Pali!! :-)) hrvati u hrvatsku!
To je nama Bakir omogućio...a hrvati neka budu konstitutivni onoliko koliko ih ima!
lijepe zastave lijepo gore
pitam se sta bi se desilo kad bi neko povjesao zastave confederacije po usa
Doce turci, pa ce mo vidjet junaka
Balije jel vi znate da Hercegovci imaju Hrvate a koga vi imate? Ako mislite da ce Hrvatska dopustiti propadanje SVOJE Hercegovine vi ste onda glupi (a jeste)
ma to će Kolinda sa Putinom na svoj način jelde
mi imamo svoje serbe na sjeveru i zapadu, dat ćemo ih hrvatima...
Rat je bio najgora moguca opcija koji su narodi bivse SFRJ mogli sebi odabrati. Molim vas, budite realni pa priznajte da su vasi bliznji pogrijesili sto su glasali za ultra nacionaliste i napravili haos na nasim prostorima, umjesto da smo se normalno razisli, danas bi opet vecina dobro zivjela, ko da je bitno kako se drzave zovu, bitno je da se svako pita i dogovara. Papci.
Cestitke covjeku koji je zapalio zastavu
Opet tužilaštvo BiH na aparatima.
ja i jesam Turcin i nije me sramota ...volim Bosnu vise nego Tursku i nisam prodao dusu ko vi kukavice ustaske..
@StGeorg To je tacno ...
S vama smo sjedili jeli pili a zabiste nam noz u ledza i dovedoste cetnike da se udruzite ..nema te vi truna ponosa prodali ste dusu vragu sram vas bilo..
A u Počitelju kod Čapljine možete vidjeti UZP zastavu zajedno sa bijelim križem namjerno postavljen u pogledu prema kuli.
lipa tema za botove iz koalicije snsd hdzsbb sdp i druge ...