Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imam ja staru u Svici al prvo mene moras odradit ;) BIH4EVER!
woaaah, incko se obrijao, oleeeee, nesto novo!! PS. Imal\' ko kakvu rodicu, poznanicu ili sl. u dijaspori, da je ozenim pa da bjezim odavde, nema veze ako je ruzna, samo da mi je papire dobiti.....jah, recite joj da mi je 22cm ^^
GO HOME, ALL OF U!!!!LEAVE US ALONE, WE KNOW HOW TO SOLVE OUR \"PROBLEMS\" (KALASHNJIKOV - RULEZZZ)
http://www.youtube.com/watch?v=822CzHrqOwE&feature=player_profilepage# Bosna i Hercegovina!!!!!
Došlo je vrijeme da se u BiH stvari postave na svoje mjesto! Tzv. Bošnjaci će dobit svojih 5 odsto teritorije i to je to. Možete to zvat mujagistan, bošnjakistan bilo kako.
mali zeleni opet iskompleksirani... koji vam je moj, zar niste svjesni da sa vama nece niko da zivi zajednou istoj drzavi. sa islamistima teroristima turskim spijunima i vazalima nikad. pa vi samo naviajte za njih i masite njihovim zastavama. to se ne zaboravlja nikad.
mati gruzijanka a tata pecinac ja sam genocidas lopov ukrainac
Ja kako sam primila tursku tulumbu od Muje sve mi ide kako treba. samo tulumba crvina spasava!
Hajde mosnjaci sta ste zapjenili...imacete Bosnu na 22% teritorije danasnje BiH gdje cete moci tekbirati i navijati za tursku koliko vam je drago. Od Sarajeva pa do Tuzle bice Bosne mosnjacke. Ma vas sve treba u Aziju gdje i pripadate stoko islamska zaostala!
Posve naivan i posve licemjeran nastup Muslimanskih pregovaraca na celu sa visokim prestavnikom u BiH,jer upravo zagovaraju sledeci sastanak u Sarajevu,bas u vreme dolaska \"pocasnoga gosta Ruske dume i predsednika Rusije gos.Medvedeva-sa glavnim ciljem da ometu gos.Dodoika da ne prisustvuje svecanom doceku gosta u Beograd i stupi u blizi i direktan susret sa iskrenim i jedinim prijateljem Srbije i celog srpskoga naroda !Zivjela \"REPUBLIKA SRPSKA\"
BILDT CARL = RA TN I ZLO CI NA C LAJCAK MIROSLAV = RU SKI SCH U PA K
Muka mi je vise od ovih politicara. Svi koji su bili prije 20 godina,koji su zapoceli brato-ubilacki rat,su i dalje u politici,a negdje i na vlasti. Narode moj,oni nisu sami mogli da dodju a pogotovo ne i da ostanu tu gdje jesu. Zapitaj se moj jadni narode,ko je ovdje kriv?! Mi ili oni?
Svi lopovi na jednom mjestu. A ovaj povratak Carla Bidta me nimalo ne raduje..
haj sad svi nazad u torove , beeee, stoko, fasisticka , beee, vasim pastirima u beograd i zagreb
Carl Bildt sutra odlazi u Beograd. : )