Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaaa eno mi autobusa hahahahaha...ma jbt treba te dzukele sve porokati i rijesena stvar..svi ovi sto ih brane gotivili bi ih ali pred tudzim kucama ne u svojoj ulici..lahko je s tudzim kurcem koprive mlatiti :)
tako si glup ko noc majmune jedan seljoberu nikada nepisem nesto sto neznam,tu stranicu koji si mi poslao su zivotinje na poklon odnosno dom za zivotinje idi na gutefrage.net jagdrecht katze und hunde schiessen BRNJO JEDAN NEPISMENI
izvini wazza:) to je bilo za ovog Brnju iznad tebe
Kad vidim ove ljude sa savrsenim zivotima u kojima su psi najveci problem, samo pocnem vise voljeti te zivotinje i iz dana u dan sve vise i vise!
Sve pse lutalice treba eutanizirati. Ali prije njih isti postupak treba izvršiti nad ovima koji su ljubitelji istih. Pa zar da pas ima veća prava od mene ? E ne može !
Psihopato! Idi malo do psihijatra!
Kasniš pravo ;)
Ma vaša djeca su divna, nikada oni nikome ne bi bili u stanju nauditi. Anđelčići pravi! Oni ne maltretiraju pse i ne iživljavaju se na njima da bi liječili komplekse koje im vi, roditelji, nabijate. Ma svi ste vi tako divni, u psima je problem, u psima koji se brane kada su napadnuti. Ma ja, vi ste svu pamet svijeta pokupili! Bravo, bosanci moji, 100 bodova od mogućih 10 za neviđenu glupost!
Pametnica jedna. Vodi ih kući ako ih toliko voliš.
To vi idioti jedino i znate govoriti, a jadni ste toliko maloumni da ne možete ni shvatiti kolike gluposti izgovorate.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Znaci, kuja se okoti pokupi kucice i u grad s njima, macka se okoti- isto, ribice se izmrjeste u wc solju s njima, cuko prolazi papan ga nabije nogom iz cista mira (vidim cesto), a kad "ker" ujede hiljadu hampi, kad potamane kerove onda idu ovi "problematicni" s biroa, sto puno talasaju i maltretiraju "postene i radisne" opstinare i politicare koji su se naobecavali da im je malo 15 mandata. Jos domalo i terencima ce ih gaziti da izbjegnu direktni susret i objasne da je ono supljak radno mjesto obecano.
pa eto prijatelju sam si napisao u cemu je problem, u kerovima! rijesimo se kerova i svi problemi koje si nabrojao bit ce rijeseni!
Problem je u nama, zivotinje su samo rezultat retrogradnog djelovanja covjeka, sutra ce biti drugi problem, a u sustini isti odgovrni - MI.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Majku vam j.e.b.em svima koji vole da su im kerovi na ulicama. Djecu vam vasu pojeli.
e to, samo u jednom kradu kad bi izasli svi oni koji imaju probleme sa psima lutalicama, pa bilo bi ih vise nego u svim ovim gradovima gdje su bili popisi protiv eutanazije.
*gradu
Ne znam sta te mame seru. Bugojanska djeca su poznata po tome sto sama to rjesavaju. http://www.sodalive.ba/zaktuelno/djevojka-iz-bugojna-bacala-psice-u-rijeku/ Tako ce akobogda i sa svojim okotom. Skup abortus. Vrbas besplatan. I ekoloski.
mater ja tebi jebem bolesnu...
Nije mater vise bolesna. Ispila je antibiotike i kaze doktor da je sad dobro. No fala sto si se sjetio. U tom duhu, *** ja tebi mater mrtvu. Nadajmo se samo da ja bolje pogadjam u kom ti je stanju mater nego ti meni. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sto cu jedan dan otkopati ak47 ispod sljive i pobiti sve bestije pse od sultan ahmedove do kruznog toka prema kupresu....cisto bugojno moj moto
treba pobiti ove iz udruga za pse, jer su oni najveci krivci za ovoliki broj pasa, dok se njih ne rijesimo bice i pasa...
Treba pobiti neandertalce poput vas, koji su u suštini pizde najobičnije koje se samo znaju prepucavat preko foruma. Dok vas neko ne ukloni, ova država neće napredovati. Što znači da nikada neće napredovati, jer je vas iz dana u dan, nažalost, sve više i više.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
poz hocete da budete ko oni oni vama nude najgore a vi volite njih uzmate od njih sve, sve je to narod kriv vi negovorite izmedu sebe zbog usranog fakulteta koliko su vam ponudili zla sve ste zaboravili koste sta ste ljubomora zavidnost postali sate roboti zasto zbog cega zato posvetitese zemljoradnji stocarstvu pcelarstvu pustite skole pijacama trgovini itd i bice dobro nece biti pasa
mogli su i jedan dan odvojit i za djecu iz Konjević Polja (ovo vazi i za ostatak BiH)
kad nece njihovi roditelji sto bi iko drugi, jadna ona djeca... mrcvare ih roditelji vec 2 mjeseca tamo... zbog cega? zbog vjeronauke i sl gluposti...
MILF :D ma otrov za "miseve" i cao misevi
I ovaj kix stalno se're o cukama kao da ova jadna drzava nema precih problema. Jeb'ali vas kerovi vise.
Nigdje ne vidjeh kerove, al´ sta ga je lijepih mama u Bugojnu, uf. Morat´ cu cesce svratit´ u taj kraj :-)))
pobiti sve...i ljude i zivotinje...i onda ce ova zemlja biti rahat:-)
Zivio govornik, tako je !