Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo s pive na konferenciju?
a sramote i bruke jadni narode... prvo se \"brani drzava\" sa \"odbijanjem\" fondova, a sada kada je doslo iz guzice u glavu se kuka Evropi, u stilu \"nismo mi to tako mislili\"... pa ko vodi ovu drzavu???!!! ozbiljni i zreli ljudi ili grupa hirovitih adolescenata????!!!!
Aj suti, majke ti! ne kazem da je SDP cvijet u cijeloj prici, ali koji su to bili bolji od njih? Na koga aludirs kad kazes da narod treba biti pametam? Na SDA? SBIH? Sta, oni su nesto uradili za ovaj narod i drzavu?
Cim je oko love tu ste isti. Stoka od SDP-a. Narode budi mi pametan........
Presusila cesma Nema vise SADAKE
pare, pare pokrecu svijet, politiku i nogomet. zavrnuti kesu pa ce se dogovoriti za heftu i o vijecu ministara, i o ustavu, i o nadleznostima,...
u Briselu primili K znanju i znaju da če narod u BIH primiti K ur@c od svega toga ! yebo evropu AFRIKA JE ZAKON !
evo love raja no sikiriki