Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je ovoga nema nama napretka. Tužno ali na žalost istinito.
a vidi 95 potpis dejtona ni jednog Bošnjaka u Brčkom 25 godina posle preko 60% svih skolaraca bosnjacke nacionalnosti
Jeli ono grad Distrikt? Srpski? Njih treba zaobilizati svaki imalo pametan čovjek. Oni nisu narod za su život.
Svaka cast! Islamsko-teroristicki grafiti mogu stajati jedino u federaciji, nemaju sta traziti u Brckom... Zamislite da hamas ili al-kaida crtaju grafite po Izraelu.
Ove faschisticke ideje se mogu samo macolom izbiti iz glave.
Ja bih za ovakve uveo kaznu od 10.000 KM, a ako nema neka odrobija 3 mjeseca pa da vidimo koliko će se budala više zezati sa na ovaj način. Neka budale nam pune državni budžet.
@antibiotik tacno!!! otkud im pravo crtati ovakve nacionalisticke grafite i provocirati Srbe u Brckom.
Nadam se da nije neki stranački plaćenik ovo uradio, da bi podgrijao malo predizbornu kampanju.
Kad su ovo izasli iz Šume i zar znaju pisati?
Stvarno ne kontam zasto bi iko ikada bilo sta pisao po zidovima. Fasada, onon fina, blaga boja, i da je svima ugodno gledati.
Kako danas ima puno pokvarenih ljudi
Sve je ovo predizborna kampanja da ljude zaraze mrznjom pa da pokupe nacionalisticke glasove i da onda mogu da nastave sa kradjom. Ne primajte se molim vas na ovo.
Samo prepraviti u "GENOCID = SRBIJA"
Samo se na Balkanu grafiti i murali crtaju. Ako neko zeli da oda pocast neka napravi kip, nazove ulicu i skolu po Genociu a ne napisati neki tekst pored saobracajnice koji ce vremenom izblijediti ili koji ce biti prljav radi saobracaja. Stvarno se razumijemo u simboliku......
Šta očekivati,nema suživota nikada,generacije i generacije nas i naših potomaka će se redati ali suživota sa njima nema.
Dok god se mi sekiramo, oni ce sve vise i vise šarati i pisati. IGNORIŠTE.
Cekaj, sad mediji izvjestavaju kada se vandalizam unisti drugim vandalizmom?
Brčko osvojeno povratkom na svoje,tako danas preko 60% školaraca su Bošnjaci