Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko još ljudi treba da umre da bi Vlada KS-a shvatila da nismo piljci i oruđe za prikupljanje političkih poena? Kad nas već premijerski proglašava Bergamom, zašto nismo spremni nešto naučiti od Italijana? Već cijelu godinu Italija je podijeljena po zonama, zone su označene bojama i svima je jasno šta znači koja boja i koji su to parametri na Covid semaforu: Sarajevo bi, u Italiji, bilo crveno, upravo zbog onih pokazatelja o kojima i premijer govori.
Kakve veze vlada KS ima sa ostatkom entiteta? Nece ti vlada KS dijeliti entitet na zone, nego tvoj obozavani Fadil valjda
Cazin klubovi rade urednooo....nema corone tamo
Sve mirise na zakljucavanje. Svi kantoni a i RS odjenom prijavise cudne brojke zarazenih a prosle sedmice im bilo sve kako treba. Zar je moguce da u dva dana dodje to tako naglih promjena?