Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su radili isti oni koji podrzavaju Rusiju danas, koja isto radi Ukrajincima. Genocidasi. Bagra koja ne zasluzuje da zivi.
Postoji ono sto je ZADOKUMENTOVANO, DOKAZANO I PRESUDJENO u Haagu, i u tome nije sudjelovala IZ. Kada se i DOKAZE I PRESUDI BIA zlocince cuva u kasarnama i ubija golobrade vojnike koji zlotvora slucajno ugledaju, a MUP Srbije cuva murale PRESUDJENIM ratnim zlocincima cija su zlodjela DOKAZANA. Try again.
usro...ja sam siguran da su se sami ubili pa zapalili , jel de genocidash?mamicu ti retardi.ranu to se desilo u genocidstanu valjda vi treba da kažete ko ih je ubio, totalno vam Turci gene poremetili !
Polovinom aprila '92. u Bratunac su dosli teroristi Novosadskog korpus JNA. 3000 Bosnjaka su strpali u konc logor na stadionu u Bratuncu, a i u skolu Vuk Karadzic je prisilno zavoreno najmanje 700 civila, odakle su ih izvlacili jednog po jednog na unaprijed odredjena mjesta pogubljenja i brutalno maljevima, nozevima i vatrenim oruzjem ubijali. Srpski nacisti moraju zauvijek biti prozivani za ove genocidne monstruoznosti!!
Brutalna je laz ako si srbin ispranog mozga od rodjenja koji ne zeli priznati da je pripadnik genocidnog naroda
Postoje itekako, ti si ocit primjer jednog pripadnika
Bošnjače pamti, nikad ne zaboravi, uči djecu ko su im neprijatelji, ne dozvoli da se i njima isto ponovi, kad budes imao mogućnost vrati… ali ne na isti način, ti nisi kao oni, ti nisi odvratni lažljivi prljavi ljudski otprdak koji siluje muči ubija i pali, ti si hrabar, vrijedan, čist i častan, svijetla tačka dunjaluka i takav i ostani, ponosan do zadnjeg dana… a dušmani neka se pojedu od muke, jer Domovina bošnjaka tu je i biće!
Covjece ubijes djete pa ga zapalis, koji su to zlocinci, samo osveta sa gofnima nema ni pomirenja ni suzivota.
Jasmila i debil Puhalo ne vjeru da je djecak spaljen intraze autenticni snimak, 5 svjedoka, DNK analizu
Ne s eri
Pazite zapalili nakon ubistva 😔😔😔😔sjeme ti se zatralo
vratit
Srbi ubice djece, kada su u ratu porodilište granatirali, eto kakva je to vojska
gooUser8596,kako ne postoje,ako 90%,onih kako se ono nazivaju Srbi,iako su to pagani,ućiniše genocid,a i negiraju ga.K nozi genocidašu.
Pamti Bošnjače pamti da ti se zlo ne ponovi
I hajd zivi s njima i budi komsija, nikad ni za vijeke vijekova !! Bolestan narod, bolesno se vec rodi, nije to ni do odgoja ni nista, vec se radja fasista da mrzi sve oko sebe i da samo ratuje…
Ne seri.
Ko vam je kriv sto se radjate bolesni mongoloidi, bandi fasiticka…
Ma kad mi neko dodje i kaze nisu oni genocidni narod a okupljaju se u ime genocidasa u Banjaluci
"Nažalost, 30 godina kasnije, mi nemamo presuđenih nalogodovaca ovih zločina, niti počinilaca. Treba znati da je od 1992. do 1995. ubijeno 3.536 Bošnjaka, 210 je djece u pitanju i 236 žena. Pri tome je veliki broj ubijenih starosti između 18 i 20 godina, a današnji rezultati su pokazani u Bratuncu, u smislu broja porodica i povratnika", poručio je Salkić..... trebao si vidjeti Salkiću sa Bakirom gdje je zapelo, kopat ćemo mi još 30 godina dok nađemo kosti svih ubijenih bošnjaka
Pamti bosnjace!!
Cuj ubili pa zapalili dijete neduzno,ma nisu to oni gdje ce oni,juce im se vodja buni nesto u Briselu,palamudi,glumi nevinasce ,za sve su krivi Bosnjaci, gen..idasi su posebna sorta koja nema pokajanja,samo lazi.
Pošaljite ime i prezime dječaka Puhalu i Jasmili, usput po jednu ponjavu svakom pa ako su ljudska bića pokvasiće te ponjave i pokrititi se ISTIM.