Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa valjda će ih sad lijepo ispitati kad su, kuda, uz čiju pomoć i odakle došli? Zatim vratiti odakle su došli (Srbija?), pohapsiti one koji su im pomogli (zažmirili) na granici i te iste otpustiti i staviti u pritvor 30 dana dok se cijelo klupko odmota! Tako bi to bilo kad bi država htjela da se zaštiti od izbjeglica! Međutim, nisam baš siguran da svi u ovoj državi to baš žele?
@TesIaMilankovicPupin Pa jel iz Irana direktno dolaze ili iz Srbije. Ne kontam tvoju logiku. Jel možeš vidjeti dalje od televizora kojem vjeruješ sve gluposti koje kažu. Dodik ovo lupeta iz razloga što nema više o čemu pričati. Njegov drug Bakir koji mu je u zadnje 4 godine barem 5 x izvadio guzicu iz vatre i spasio ga sa SDA koja podržava SNSD je pred smrt jer su Izetbegovići nama postali ono što je Srbima Vuk Branković.
@r2d2limeni Svaki put kad je Dodiku trebala letjeti glava bakreni izdajnik je potrčao da ga spasi. Pred prošle izbore koliko je samo srao oko dana RS. Ko nekom bitno u FBIH kaj je dan RS, Kad je trebala RS bankrotirati prije 2 godine -ko je potpisao i podržao da RS dobije kredit, kad je zakuhalo se oko izbora ko je tužio Srbiju samo da ispadne glup ili da Dodik potvrdi svima kako mrze Srbe ..... Pa javno u opštini Trnovo kažu ako si musliman moraš glast za SNSD kandidata.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Iranci su se pokazali kao najbolji imigranti u EU, najbolje se integrisu u drustvo, visoko se skoluju , i razvijaju biznise. To dokazuje koliko samo ta sketaska i korumniprana vlast u Iranu zaglupljuje narod. Dok Bosnjo recimo vecinom radi na bausteli ili cisti haustore ili dupe starim Nijemcima, ima iznimaka i kod Bosnja ali u globalu smo takvi, da smo "tegljacka radna snaga".
Vidi ovo,ja gdje živim je manji grad..Pakistanaca ko pljeve ali neće ni jedan kod švabe u firmu,dešava se da su preuzeli 3-4 pizzerije od Talijana koji su propali,par prodavnica i par taxi firmi..kupuje kuče,stanove..prosle godine ih se vratilo u Njemačku iz V.Britanje zbog brexita koliko hočes,to su bijesna auta..neebu nikog ni 1%..
@ZmajevoSrce Druga prica, druga generacija Bosnja se skoluje ali sigurno ne na nivou (i procentu) Iranaca i sigurno ne otvaraju firme kao Iranci. Jos jedna stvar, kod Iranaca skoro neces cuti da ima kriminala, dok je jos uvjek Blakanska mafija jako poznata u Njemackoj i drugim zemljama EU. Plus to zadnje sto spomenu, ovi sad sto odlaze u EU, zadnih par godina su skoro sve peroguzaci i tegljaci na baustelama i drugdije.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Fuj kad vidim ovu ciganiju hoce nesto da mi bude.
Dodik je rekao ja sam protiv toga da se Srbija rjesava svojih migranata tako sto ih dovodi u Bosnu.
Evo Dodik govori istinu u videu , da u Gackom na crnogorskoj granici svaki dan u Bosnu ulazi 50 do 100 migranata odnosno ciganske rase. 5000 policajaca postoji za granicu ali niko ne cuva granicu i ne sprecava ulazak niske podrase u Bosnu. Jevreji iz EU su odlucili da preplave Bosnu i iztrijebe najstariji narod Evrope - bijele Bosance. Niko ne stoji na granici-znaci naredenje od zidova iz EU.
Nesposobni smo mi za bilo kakvu ozbiljniju reakciju ovdje. Ovom trendu se ne vidi kraj i kad ih 50.000 bude u drzavi i pocnu sranja praviti tada ce Bosnjo tek reagovati toljagom. Sirijce pustati dalje jer oni jedini imaju pasose, ostale vracati nazad.
Na sllci Pakistan, Indija, Banglades i Sri Lanka. Ovdje na slici nema Iranaca. To su te ciganske rase koje se decenijama preko azila naseljavaju u Evropi
Ma ovo teroristi... odma ih vratiti u maticne drzave...
iz srbije .amu vam .ebem su stigli... sad ih vratite u maticu odakle su dosli a ne da ih jos krijumcarite iz srbije u bih... sta radi tuzilastvo, diplimacija u BIH zasto ne reagiraju prema srbiji i CG i sl.
Sada cu vam ja ispricati jednu scenu ... U Karakaju kod Zvornika ima granicni prelaz ali ima i zeljeznicki most.Neki dan sjedim ja sa drugarima i pricamo gde da pravimo rostilj i dogovor pada kod tog mosta.Proslo je malo od naseg dolaska,trce dva pogranicna policajca.Kontamo da nas startuju.Kada ono unezvjerene face na njima,pitamo ih ,,sta je problem"?Kaze nama lik ,,idu migranti"!Skontamo mi da je njima frka i da ih je strah od migranata.Ustanemo i krenemo sa njima...
Zaustave oni pet migranata,legitimisu,pozovu pojacanje.Potrpase one nesrecnike u vozilo i odvezose.I tako ostanemo mi sa granicarima jos koju da proturimo.Jedan iz Bihaca a drugi iz Travnika...I hajde mi svojim putem na rostilj oni za svojim obavezama.Sutra mi citamo na portalima,granicarima tesko u Zvorniku uhapseni migranti,hrabra granicna sluzba ovo ono...pmaterina ni zahvalili se nisu.Zaposlilo se preko stele.I oni cuvaju granicu !!! Zalosno ...
graničarima, policajcima, vojnicima, bh parlamentarcima, vijeću ministara, presjedništvu, smanjit plaće za svakog migranta koji je ušao po 1 KM, odma, a zatim vraćati po 1 KM za svakog migranta koji napusti bih
Tony. Jel' te strah?
srbi u bratuncu prvi put vide nekoga ko nije bijelac. zavladala opsta panika, zakljucali se u svoje brvnare
Odmah ih vozite na Trebević, dati im po primerak Islamske deklaracije Alije Izetbegovića na arapskom da znaju šta ih čeka kada se sjure žičarom u kalifat! Obavezno im dati po flašu rakije da se zagreju za zezanje u muslimanskom Sarajevu!
Original pripadnici II Korpusa ARBiH! Fale im samo ljiljani hrišćanski na beretkama!