Pa valjda će ih sad lijepo ispitati kad su, kuda, uz čiju pomoć i odakle došli? Zatim vratiti odakle su došli (Srbija?), pohapsiti one koji su im pomogli (zažmirili) na granici i te iste otpustiti i staviti u pritvor 30 dana dok se cijelo klupko odmota! Tako bi to bilo kad bi država htjela da se zaštiti od izbjeglica! Međutim, nisam baš siguran da svi u ovoj državi to baš žele?
Nek stoka poturicka poslusa izjavu Dodika u vezi migranata, pa nek onda pljuje po coveku. Za razliku od Bakira koji nije rekao ni jednu jedinu rec u vezi svega, sto je jasan znak zasto se pustaju migranti, i kome oni trebaju. https://www.youtube.com/watch?v=OQVF_BphH44&feature=youtu.be&t=1999
@TesIaMilankovicPupin Pa jel iz Irana direktno dolaze ili iz Srbije. Ne kontam tvoju logiku. Jel možeš vidjeti dalje od televizora kojem vjeruješ sve gluposti koje kažu. Dodik ovo lupeta iz razloga što nema više o čemu pričati. Njegov drug Bakir koji mu je u zadnje 4 godine barem 5 x izvadio guzicu iz vatre i spasio ga sa SDA koja podržava SNSD je pred smrt jer su Izetbegovići nama postali ono što je Srbima Vuk Branković.
Prikaži sve komentare (71)