Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz SBB-a neznaju nista osim BLOKIRATI! Abnormalno koliko se trude da se nista ne uradi, svaku sjednicu blokiraju kad mogu, svaki zakon takodze... sto god mogu sprijeciti da neko usvoji oni su tu da blokiraju i ako je to dobro za narod! ABNORMALNO!
Ma ja ba, vruće. Oznojila mi se kravata. Odgađaj zadodoljnjega, uhh. Neka hljeba, bijeloga i ostalijeh važnijeh pitanja zadodaljnjeg. Jesmo se umorili, ne pitaj. Ccc. E, a Goražde na čekanju. I ostalo sve, naravno.
jos jedan kanton gdje se SDA i parnteri kolju oko javnih preduzeca...koje ste vi samo zlo...treba vas toljagama isjrerati i spalit u centru grada
Ništa novo od našeg političkog smeća.
narod zivi ko bubreg u loju...........a oni u krizi.....tstststststs
sarkazam!
Zisko na aparatima
Bekto i giganti se počešali po zicigu i rekli idemo dalje ;-)
Toljagu u ruke pa po ledjima i vidjeceš kako se dogovaraju ! Zaboli njih za normalnom rajom oni imaju sigurice dvije tri milje mjesečno
iliti plata po ucinku
Ovo sve ide u kurac!
Vodi? Neko negdje, nešto, nekoga vodi?? Nevidljivim putem onda. Magija.