Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karine i Evropske Unije na 4 mil. Stanovnika poslali 10.000 vakcina! Toliko o njihovoj snazi i moci!
A Kina nam donirala 50 000,Turska 30 000 ,Malezija isto toliko,a ovi jedva 10 000 haha
koja 4 miliona? hahahahha u BiH? hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Cuj Vlada FBiH ne uspijeva nabaviti ???? Pa ko je ovdje lud??? Sto ce nam premijer koji je potpuno nepoznat i neprihvatljiv bilo gdje van bosnjackog dijela Federacije?Do kada ce gradjani biti taoci katastrofalnih kadrovskih rjesenja vladajucih stranaka?
Do 2022
Jeste culi omjer raspodijele? Citat Telgeltija (SNSD): « FBiH 62%, RS 38% i Brcko 2% »? Hajde sto je to 102%, medjutim otkad to u genocidu zivi 38%, a u FBiH 62% populacije BiH?
ma j.vas vise vakcine ...mrš
Jel i ovo donacija? Help baznija citav zivot
nekad kad ideš u goste poneseš kafu i šećer a sada koju vakcinu...
Nemojte se kineskom vakcinisati ja evo poceo sismise jesti
Pa ovo je sramota i objavljivati.
Da sam EU ovoj furdi ni pišaku slao u bočicama
Citam komentar ovog delegata Eu Kaze "Eu je stalo do Bosne" hahahaha oj
ako je žvaljo tegeltija dogovarao, te su vakcine sa felerom ili greškom. taj u životu nije uradio nešto da valja.
Tuzno!
Koliko je čovjek sretan i zadovoljan sobom? Koliko zasluži i ni jotu više. Koliko čovjek zasluži dernečeći i žaleći i optužujući druge toliko idobivamo. Kritičari su dobri kad ukažu na bolji način, kad pomognu. Naši kritičari kritikuju druge nebil oni došli na vlast da kradu i čine lopovluke i ponižavaju sebe i svoj narod i časne živote 'tihe' većine. Sramota! Ništa nam netrebaju ni davati ni pomagati. Sami trebamo raditi, zaraditi, civilizovati se i zaslužiti.
propast ce i ovo
Fukare jedne, niste u stanju glasati na izborima za politicare koji ce raditi kako treba, a sada kukate kako vam je malo vakcina. Budite sretni da vam iko uopste hoce dati koju vakcinu. Samo kupite sadake.
Stigla sadaka.
Kakva crna sadaka idiote retardirani hahahha
Baš su se pokazali, govna i EU isto