Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zatvorite ba nargila barove, klubove i kafice. Omladina je sada retardirana i blago ju boli briga za zajednicu. Nije to nekadasnja omladina koja je znala sta je drustvo, zajednica, kultura, obrazovanje i radna akcija.
Ja evo na moru u Dalmaciji, nije dugo ljepse ljeto bilo. Nema primitivaca iz BiH, Ceske, Poljske, Slovacke.. Kakva ljepota i mir. Nigdje paradajza i paštete na plaži.
Nabije te omladina na ku*ac
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kad je bila puni bolja situacija bile su mjere a sad kad je katastrofa nema mjera, znaci da ima nesto u svemu ovome.
@Mazdrak2 Ne, nego obrni. Kad su bile mjere, bila je bolja situacija. Kad nema mjera, situacija se pogorsava.
Ima. Politicari su pokrali 250 miliona KM u javnim nabavkama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
66? Puno...
Dobro bola svatili smo, dajte sad malo drugih vijesti , dosadili ste sa ovim malo
Čuj "bola"? nemam ništa protiv, al vrati se odakle si došao "bola" -.-
Pišam vam se u podatke o Coroni. Satanisti i Masoni nas ubijaju ekonomski
@gooUser1567083346 ali zato ti pridonosis ekonomiji, sjedeci u kafani, jelde?
sve je laz samo pusta laz i ove brojke sto se vrte samo da nasi govnari se domognu love od medjunarodne zajednice na ime humanitarne pomoci ovi nasi govnari pokrase sve zivo
mozete lupat minuse koliko hocete vidjecete kad se ekonomija urusi sto je cilj bjelosvjetske mafije kad bude vreca brasna 1000km ko 93
Nego sta nego izmisljena bolest. Eto ovi sto vjeruju nek nam kazu koliko znaju bolesnika od ove utvare. Sigurno su ih do sada mnogo upoznali dok vjeruju. Ja eto ne znam ni jednog bolesnog. Od drugih bolesti znam koliko hocete pa niko nista ne reaguje,jedino ako tutnes kome u djep...
I sta ako ima tokiko zarazenih ??? Sta to mijenja sad, gluposti objavljujete!!!!!!
@indigo24 reci mi Boga ti, je li u Sa npr zive samo stanovnici do 30 god? Nema bolesnih? Narusenog imuniteta? Starijih? Pa bitno je da njih sacuvamo odgovornim ponasanjem. Doci ces kuci pa ces zaraziti mater, oca, nanu, dedu, tetku, a oni mogu zavrsiti kobno. Je li bi ti bilo svejedno?
@ddebolanokaut.....A odakle li si ti, po nicku nesto me vuce na bijele carapice po plazi. Hadzija.....a sa kime se druzis jer pouzdano znam da kulturnih i pametnih trenutno na moru nema, nisu blesavi da cekaju na granici deset sati. Do duse, mozda si presao onu granicu, vukojebinu preko bijelih carapa. Do duse tebi i tvojima treba citava plaza....dok svu skalameriju poredate vi primitivci.
jel tu idu i ovi sto ih placate po 500km da kazu da su pozitivni komsiji nudili 1000km da potpise da mu je umrla majka imala koronu. Vrsi se neka jebna propaganda
@himzopolovina ovu pricu prosipa svaki drugi klipan koji po cijele dane sjedi u kafani. Smjesno zaista. Budo sretan sto se nisi susreo sa virusom i sto ne znas nikoga bolesnog ili umrlog. Znam i jedne i druge.
Stigla dijaspora izvor zaraze
Mašala u nečem napredni
Kupljene vakcine pa ih moraju nekome uvaliti. Mediji sire lazi
dokle vise sa ovim lazima, postali ste dosadni malo je rec
Ljudi ako do sad niste bili zarazeni niti osjetili bilo kakve simptome. Znaci da necete ni biti, jer to ne postoji. Hvala lijepo
@AllesAdminsSindDumm ma mislilac maaajkin. Na kojem fakultetu si zavrsio medEcinu. Jeli u zgebcetu, niodaklevcima donjim, travnik, busovaca…….. Sta bi mi bRez ovakvih. gdje bi nam bio kraj.
@AllesAdminsSindDumm 50 % zaraženih nema nikakav simptom
Je*o ja sve ako ste vi normalni. Zasto prepadate i dalje ovaj jadni narod? Koji vam je? Nikad u historiji se nije desilo da se zarazi cijela planeta. Kome vi solite pamet? Ko vas placa?
@AllesAdminsSindDumm jednom u historiji se desilo da je opalio meteor I pobio sav zivotinjski svijet na planeti. Pa za sve postoji prvi put.