Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo jako ide gas
otkad je smrt tolerantna ja debila
@100tka mašala brate
Dok si ne budemo zarazeni nece proci 😂😂pa ovo je samo kod nas svaki dan 300 sad kao jedino mi ne postujemo mjere a i Srbiji puni splavovi u hrvatskoj kafici ko koga ovdje hebe
Tri puta vise zarazenih od Srbije
Dosadni ste,ja ne znam ko to vise prati i koga zanimaju ove brojke.Poyyy
@ArijanBravo...ništa lakše, prestati pratiti KLIX.
Sve je laz,samo pusta laz.
Vrijeme je da izbacite statistiku o koroni iz zaglavlja naslovnice klix-a.Prebacite ove informacije u crnu hroniku ili negdje gdje ne bode oči narodu, ionako sjebanom od drugih problema. Namjerno činite ljude tjeskobnima.
@ArijanBravo Potpisujem !
Znal' se jel iko ost'o u BiH a da nije zaražen od Korone ?
Rekordan broj opravljenih
Kada će prestati ovo medijsko terorisanje građana, sa ciframa i glupostima?!Dosta je vala.
Malo su povecali kapacitet za testiranje sada je to brojka od nekih 1800 testova po danu (prije par sedmica je to bilo oko 1400). Trend je dobar medjutim sve se to moglo puno bolje odraditi sa boljom organizacijom… i ovaj nivo testiranja je i dalje premali, kapacitet bi morao biti 2-3 puta veci za svaki slucaj.
Sa smiješno malim brojem testiranih ( gotovo nikad se ne objavi ukupan broj testova za dan u čitavoj BiH , ili se mulja da je za više dana ) , sa konstantno trocifrenim brojem novozaraženih , sa ubjedljivo največim brojem umrlih u regionu ( niko ne objašnjava toliki broj ) , nema više ni konferencija onih silnih stožera , naši genijalci tvrde da je situacija stabilna i pod kontrolom . To je rezultat travničkih diploma . Jadna država a i mi u njoj .
Tokmaci jedni ovdje je trik a od korone niko premunuo nije..! -Federacije Bosne i Hercegovine bla, bla, bla, donešena je odluka o izmjeni cijene PCR testiranja na SARS-CoV-2, u komercijalne svrhe, koja sada iznosi 140 KM .... -Množite, djelite pa se oduzimajte 🤷‍♂️
Ako coronavirus spada u respiratorne viruse,moralo bi da ima sezonski karakter,jer svi respiratorbni virusi su sezonski.
Ovi brojevi ne znace nista. Ukratko, i u FBiH i u RS je zaražena šestina testiranih. Mogli su testirati samo 6 osoba pa bi imali samo jednog zaraženog. RS je jednostavno poceo da testira manji broj osoba i prividno imaju manje zaraženih.
Istocno Novo Sarajevo ???
Koga vise boli briga