Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pola sedam se ono nacrtalo pred vratima, kao da će im listić pobjeći.
Neka upravlja moskva, samo da ne upravlja prljava sda koja je raselila vise bosnjaka po svijetu nego karadzic
Sjetite se SDA AFERIMA, Asima, Zukica, Respiratora i malina, HE Vranduk, Klirinskog duga... Sebijine i Osmicine diplome.... PROPALE TUZBE ZA GENOCID, Skake i Memica ambasadora da im krivicne zastare..Brankovica.. Poljina
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sjetite se SDA AFERIMA, Asima, Zukica, Respiratora i malina, HE Vranduk, Klirinskog duga... Sebijine i Osmicine diplome.... PROPALE TUZBE ZA GENOCID, Skake i Memica ambasadora da im krivicne zastare..
Ljudi, pogotovo mladi ljudi, probudimo se i glasajmo konacno za OBRAZOVANjE i STRUCNOST - Za prof. Mirsada Hadzikadica. Daleko je ispred druga 2 kandidata. Pozdrav iz Sarajeva.
Ljudi budite luzeri, kako Sebija kaže, glasajte samo protiv SDA (Seronje danas aktuelne)
Ne sikirajte se, neće nam biti bolje...
Dok je SDA bio na vlasti u KS, sve pare su išle djeci SDA.Evo sada Trojka na vlasti pa Bogami i moja supruga dobija 1000 km kao porodilja, za još dvoje djece dobio knjige, dobio doplatak kao porodica sa 3 plus djece. E tako da znate...ovi koji glasaju za SDA to su samo oni koji bi da djele pare samo medju SDA djecom, oni ne žele da narod dobija, oni sve žele samo za sebe.Samo sebični ljudi, oni koji imaju direktnu korist od SDA daju njima glas.
Ko nacionaliste zaokruzi,ruka mu se osusila
Denis će danas ostvariti najveću pobjedu u hostoriji Bosne i Hercegovine sa 500 000 glasova ,odma poslije Alije Izetbegovića.
Samo protiv SDA. Za člana predsjedništva iz reda Bošnjačkog naroda za DENISA. Ili za Komšića iz reda Hrvatskog naroda
Danas je dan kada botovi svih strana umjesto sendvica dobijaju hamburger i koka kolu original, mozda i poneku lisku salate, a mi ostali koji pozelimo procitati normalan, iskren komentar bivamo zatrpani njihovim copy - paste idiotlucima.
Ne zelim bistu Franje Tudzmana u Capljini..ne zelim..ulicu Francetica..u Mostaru..ne Zelim dvije skole pod jednim krovom..ne zelimm..Torove..podjeljene..gradove..ne zelim dvije policije vojske paralelne nelegalne srukture...ne zelim..da manjina vlada vecinom..ne zelim da ..moj komsija sujed navija za drugu drzavu..nosi ime drugog naroda .druge drzave..
i misliš da ćeš to sve postići nametanjem sejde u predsjedništvu, fejzića u domu naroda. neće ići. očito ti odgovara ovakvo stanje u državi. imaš ga i naredne četiri godine.
SVI MI KOJI NISMO UHLJEBLJENI I KOJI NISMO BEZ RAZUMA: AKTIVIRAJMO SE PROTIV UHLJEBLJENOG ZELENOG I KOMSICEVOG KADRA: MI RAZUMNI SJETIIMO SE RESPIRATORA I ONIH FACA IZ PLJACKE. SJETIMO SE DA JE 500 HILJADA NASIH OTISLO ZBOG ZELENIH..SJETIMO SE KOLIKO JE NASIH UMRLO ZBOG TIH RESPIRATORA. SJETIMO SE STO SU ODBILI LIJECITI ONU DJEVOJCICU. SJETIMO SE DA ZELENA KLIKA NIKADA NIJE SVE TO OSUDILA. NAPROTIV POHVALILI SU ONU PREVARU OD PREMIJERA. HOCEMO LI BITI ROBOVI JOS 4 GODINE?
Vidi omladine sto je poranila da glasa😍
matemise, hebali ti svi muslimani na planeti oca i mater,i oba roditelja.
X..Zeljko. Komsic..zna se..
Sda do pobjede, uvjek smo pobjedzivali isačemo
"uvjek smo pobjedzivali isačemo" i onda kad vidis nivo obrazovanja i pismenosti ne cudim se sto smo tu gdje jesmo
@BIMDDC2022 TAKOJE, ISAČEMO heheee
Reci ne SDA