Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
77 umrlih za 1 dan...TUGA OGROMNA!!! Predstavnici BIH spavate li mirno???
veliki broj premulih govori da je broj zaraženih bar 10x veći od "izbrojanog".
SDA bagra se fokusirala na rusenje Bogicevica boli njih briga za pandemiju
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
2k ,77 umrlih bolje zdrastvo u africi
Na ulici nema zive duse ubija izgleda zdravstvene ustanove.
A gdje je odgovornost naroda, jer zarazu ne siri zdravstvo, nego neodgovoran narod.. Sto niko ne proziva akloholicare koji ne mogu bez kafane i derneka na odgovornost
Ja mislim da smo mi i Srbija najgori na svijetu.. Gori i od Brazila
U Danskoj danas testirano 234 000 ljudi i 720 zarazenih. A u Bih od ca. 6000 testiranih skoro 2000 zarazenih.. Nevjerovatne brojke..
A gdje što se isprosili kod ""braće" turaka i arapa, što nam ne daju
Svaki naredni dan vise zarazenih i umrlih u odnosu na jucerasnji. Iduce sedmice mozemo ocekivati 100 mrtvih dnevno. Nek nam je Bog na pomoci...
Poražavajuće... Uzmemo li u obzir da ima i onih neprijavljenih i netestiranih, a koji su oboljeli, jasno je da smo uz sustav (koji nije uradio apsolutno ništa za imunizaciju!) podbacili i mi kao narod s nepridržavanjem OSNOVNIH mjera razmaka i nošenja maske. A da ne govorim o organiziranim zimovanjima i diskotekama koje su nesmetano radile cijelu zimu i hrabrim komentarima antivaxera i samoprozvanih doktora koji su "pročitali na fejsu". Žalosno!
Ljudi, cuvajte sebe i svoje bližnje , što manje kontakta s drugim ljudima i nikome ne vjeruj te u vezi ovog virusa, uvijek pod zaštitom budite!
u Hrvatskoj 10 umrlih na 1700 zaraženih. Kod nas 7 puta više umrlih na isti broj zaraženih. Znači, puno više stvarno zaraženih virusom imamo od zvanicnih podataka. Klaster smo glavni u Evropi trenutno.
Prestanite se testirati, a gripe i prehlade lijecite kod kuce kao sto ste i do sada radili. Nedajte Seki da vas lijeci, ocito joj dobro ne ide!
Kod mene u mahali citava porodica pozitivna. Dolazi hitna daje inekcije.. Troje iz te porodice juce hoda ulicom i razgovara sa komsijama.. eto odakle 1965 zarazenih. Namjerno izasli i raznose virus. Nigdje policije da kontrolise…
Zasto niko ne postavi pitanje ogrome smrtnosti u BiH? Da li zdravstveni sistem radi pogresno?
pa ovdje niko nizasta ne odgovara. To ti bar do sada mora biti jasno.
Po meni velika smrtnost rezultat je vise faktora. Prije svega, najveci problem je izuzetno slaba organizacija zdravstvenog sustava u pandemiji u cijelosti, slaba opremljenost bolnica lijekovima i drugim resursima, manjak zdravstvenog i kadra, naruseno osnovno ili bazicno zdravlje covid pozitivnih pacijenata (mnoge ova bolest "gurne preko ruba") te na kraju, sto mnogi ovdje vole iskazivati kao glavni problem, potkapacitiranost doktora i drugog medicinskog osoblja.
Novalicuuuuu, jel stagniraju brojke?
Policijski sat daje rezultate..... negativne al daje rezultate
Kako se ponašamo jos dobro i prolazimo, ruralci sire teoriju zavjere, eto ih svugdje oko nas sa maskama na bradi ili bez njih, političari se tajno svi vakcinisali ne vidimo njih na cituljama niti njihove članove porodica ili se gade cak i Covidu pa ih u širokom luku zaobilaze, lično ne vidim treći razlog kako su oni postedjeni ove katastrofe.
Stice i ove uhljebe kazna za svaku nevinu dusu sto ne izcekase pomoc. Dali ovi politicari mogu mirno spavati i sa obrazom naplatiti licni dohidak eeee bagro dizerteri ste bili u ratu a sad rusite sve isored sebe bez zrna baruta
a dok se nije pricalo o vakcinama bilo po 3 umrlih... cim vakcine dodjose odma nagli rast ipak mora se prepast stoka da se zaleti na vakcine
Ne provaljuj se.