Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da pogađam, sutra 400 !
376 hahah
@diabolic2 Danas sam malo duze spavao, cmar mi je zahvalan sto se mogao odmoriti. Ipak se Sejfudin nakon nocne smjene totalno napalio pa me samo uhvatio za guzove i gurno direktno karu u moj supcicc. Jest da je bolilo ali je bilo mnogo strastveno!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ispade korona opasnija no rak hebote, sad dobijes metastaziran rak pluca kazu ti ma nista to roki cajevi lijece korona je opasna.
@Brufence600mg Nigdje više virologa i medicinara kao na Klixu. Problem je što se virus brzo širi, zato je tolika frka oko toga.
Sutra 400-500+ novozaraženih
Za broj testiranih, ovaj broj pozitivnih je velik. Da testiraju kako treba bilo bi vise pozitivnih. Znam puno ljudi koju su zarazeni, a da nisu testirani.
Po novim istraživanjima virus se prenosi čitanjem Klix -a što znaći da sa maskom na licu listatu trebami komentare
U mojoj Kalesiji niko zaražen nije. U ovu vukoyebinu ni virus ne ulazi ☹
@fbUser1234567890 gdje bude ta Kalesija. Ovdje su rezultati samo za BiH hahahahah
Samo lazete.Sutra ce te napisati samo jedno zarazeno u BiH
Placaju luudima u krajini da potvrde da im je neko od Covid unro ili se razbolio. Smrt 500km, bolest 70km
297 sutra 😂
MALO TESTOVA, VIKEND. ZNAMO DA JE VANDREDNO STANJE PO SKUTORSKIM VUKOYEBINAMA TAMO JE KLASTER U F, A U RS NIKAD NIJE NI SMANJEN BROJ ZARAZENIH
A SKUTORI SE TO TESTIRAJU NA PROPALOM MOSTARSKOM AERODROMU?
Svaka drzava koja do danas nije testirala najmanje 10% stanovnistva nije ozbiljna u borbi protiv korone. BiH je jedna od tih drzava. Broj mrtvih pokazuje da zdravstveni sistem nije nista naucio zadnih 6+ mjeseci kako bi smanijo broj zrtava covid19, zdravstveni sistem bolji briga za nas i necu ih nazvat herojima nego pravom imeon UBICE.
zaboravili ste staviti 2-3 ispred ovo 92
wow inace ponedjeljkom bude oko 180 a ostalim danima 300, ovaj vikend su izgleda bilo bas lijeni :D ali zato sutra 337 novih
presmijesno....ali ebi ga,članak standardno isti,druge brojke i tjt...plata se mora zaraditi 😏
Odakle izmisljate sve ove brojeve? Izvlacite iz Bingo Lutrije??
Sve lopovi u k**ac
🚬