Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može više pod kožu....
CiMpuju nas, vakcina ubija, hoce da smanje populaciju na zemlji, a zemlja je ravna ploca bajdvej. Bil Gejc je ovo sve osmislio i sad cita moj komentar i prati me, zato se gasim i odo na nargilu.
Osoba full vakcinisana, evo ni nakon 14 dana nije negativna, test pozitivan. Lijecenje vitamini, naravno o svom trosku, komunikacija sa covid ambulantom- samo da se pika da su se javili, ocitavanje nalaza, aha ok, aha nije ok. Znaci simptomi isti kao kod nevakcinisane osobe s tim da je ova nevakcinisana negativna i hvala Bogu izasla iz izolacije. Pa se namece pitanje, jesmo li ovo mi postali pokusni kunici farmakomafije?
Dobro jutro kolumbo!