Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj narod za više od pola godine nije skontao da treba da pere ruke,i nosi maske. Kome više i objavljujete ovaj poredak. Al zato kad je riječ o 5g tu su doktori nauka..
Skontali su u ostalim drzavama da peru ruke i nose maske pa se opet virus siri ;)
Sto ce mi maska ako sam zdrav.Uostalom maska nakon 3 sata nošenja je leglo bakterija.procitaj i druga misljenja a ne samo medije koji te filuju.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ispunjena planirana kvota
Mediji tvrde da je GMO hrana zdrava, da je nuklearna energija sigurna, da ameri vode ratove radi demokratije, a ne zbog energenata...
Kakvo je to stanje uma kada poslije 6 mjeseci pndemije idiot kaze sto ce mi maska, ja sam zdrav. A siguran je da propuh ubija milione godisnje.
300+ sve ok.
Ne cuvate se
Party Time
Sve će ovo jednom proći
ma kome vise balite ba
Lazite malo svi su u regionu lagali 😂
svi ovi sto nose maske ce pooboljevati, jer im imunitet opada sa nosenjem, a onda ce oni nama da tvrde da se korona jos vise siri, ludosti nema kraja, pa covjece samo mozak upalis gdje ce dobro biti za zdravog covjeka da udise ugljendioksid?
@lebron90 prije ces steci imunitet ako nosis masku jer si izlozen koliko toliko manjoj kolicini virusa i lakse ces ga preboliti ako se zarazis. a to za ugljendioksid slobodno malo google pa vidi koliko te gusi maska ustvari
@lebron90 Tvoj komentar pokazuje, da tvoj mozak ne funkcionise a pitanje je dali ga imas ikako??
nije mi jasno koji to ljudi dodju i pod kakvim simptomima, kakvim ih testovima testiraju, kad su nepouzdani...
U Oslobodjenju piše 343...fali im jedno!!
Rekao sam neki dan stanje kod nas u Hnk svaki dan je sve gore i gore, kafane pune konobari bez maski onda filozofi sto tvrde da nena korone ovo je nista kakav nas crni scenario ocekuje
razlika izmedu juce i danas 344/216 = 1.59 ili vise za 59%, ukupan broj zarazenihu BiH 25774, broj oporavljenih 18356, aktivnih 6649 i preminulih 769, stopa smrtnosti je 4.02%.
pa ti ne nosi masku
Za dva mjeseca ćemo imati imunitet krda..