Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo klix opet u stanju delirijuma povećava se broj
opet raste broj, delta soj se siri
Kako ne skontate da nas ne interesuje više hebala vas korona
sad ce te interesirat vidis da raste broj zbog delta soja
Cim si komentarisao interesuje te
Moze instagram od cure u bijelim hlacama?
malo dijaspora malo odmori..čuvati staru populaciju
Nadam se da ce vlasti reagova ti i sve zatvoriti
Evo tko hoce da skuplja bitkoine DŽABE https://cointiply.mobi/xpr4
Cilj propagande je u jasnom izazivanju straha. Strah od korone je normalan, ali propagandom izuzetno akcentiran. Izazivanje straha je i u slijedecem: -Necu moci na posao, u market, u skolu, na putovanje...Svaka osoba je prijetnja mom zivotu. Sta ako izgubim posao? Kada ce me primiti lijecnik? Sta ako s posla donesem koronu u porodicu? Postoje strasnije stvari od kovida ali je jasno iza kovid straha postoje opasne namjere!
Dobar komentar. COVID postoji ali toliko je straha izazvano medijima da je to nevjerovatno. Treba se cuvati ali ne treba prelaizi granicu ni u cemu.
Kakva je to bolest pa da sam ja ukucavao na google 'how to get corona'... Iz nekih licnih razloga..
Strucnjaci suprotnog misljenja se sikaniraju i kaznjavaju. Opsta atmosfera jasno pokazuje da u -zvanicnosti- ne smije biti nista osim zvanicnosti. Strah od korone je normalan, a strah od iznosenja argumentacije protiv nacina tretiranja korone i uzurpiranja ljudskih prava je nametnut silom.
Medicinsko reagovanje na virus je zanemarljivo. Odluke i tumacenja -krovnih kompetencija- jasno pokazuju da se radi o uzurpiranju covjecanstva. -Krovne kuce, drzave modeli, vlade kopi pejst, zlorabe nauku i istinu. Kriticko misljenje zabranjeno. Naucnici suprotnog misljenja sikanirani. Nauka se zasniva na zakonu jaceg.
Bolje dvaput tri odjednom, nego nijednom jednu dvaput!
Nije ni čudo da se povećava. Distancu niko ne provodi, maske - šta je to? Samo stariji nose, ali ne svi. Dezinfekcija? Ništa. Gledam guzvu tamo gdje se vade pasoši. 15-20 ljudi se nagurali u malom hodniku, skoro niko ne nosi masku. Uskoro lockdown.
Kako se lagano pumpaju brojevi bas kako je planirano.
"nije bilo preminulih"---neka polako bit ce boze zdravlja
kakve su ovo kurave na slici
Jeko ova u sredini?
rano ste počeli sa lazima,pričekajte tamo krajem 9 mj.