Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nas dragi Bog sve sačuva,da bolesni ozdrave.
I da bude mir u svijetu..Eto nas ko na izboru za miss :D
cudi me kud bas oko 300
Gdje je visak smrtnosti? Ako je toliko opasno? U Hrvatskoj cak skoro 2000 umrlih manje nego za isti period prosle godine! O cemu pricamo ovdje uopste?!
@samokažemja Svi respiratorni virusi su sezonski..ispade da COVID nije respiratorna bolest.
Da li je iko u posljednjih pola godine obolio od obične gripe ??
@Tifusar ...nije. obicna gripa je sezonska bolest. covid, kako vidimo, nije.
Kljix, jednostavno neumoran! Pitamo se zašto u čitavom svijetu na crnim listama i spadamo u kategoriju najrizicnijih zemalja! Valja 🐑 drzat’ u torovima do izbora!
Ocito da je klix srbski portal, uvijek imaju precizne podatke iz rs-a dok za federaciju samo ukupan broj.
Svako malo 292 ,kao da prepisujete brojeke od juče.
prostor izmedju vlakana na maskama je 200-500 veci od samog virusa. virus kroz masku prolazi bez ikakvih problema. ministarstvo zdravlja Alberte ---- http://theontariotimes.com/masks-not-effective-covid-19-scientific-advisory-group-rapid-response-report-aberta-health
Pa nema nas ovliko vise svaki dan od marta po 300 zarazenih😋
Od ove gripice vise niko u Evropi ne umire. Zalosno je to sto nasi doktori ne znaju citati strane jezike i njihove studije. Pa tako citamo na Klix-u da nasi doktori jos uvijek teske slucajeve k-virusa tretiraju kao upalu pluca, a ne kao zgrusavanje krvi u plucuma koja dovodi do plucne embolije i smrti.
@Tvrtkov U Evropi se ljudi pridrzavaju uputa, nose maske a i bez korone se tusiraju dva puta dnevno, koliko se ti puta mjesecno tusiras.
Nikako da pogodim broj
Suvisno za komentarisati sve je laz trebaju snimati bar neku bolnicu i dokazati sve ovo jer narod vise nevjeruje kcusu i sebiji i njenim izjavama
@gooUser1583392347 Dok je primitivaca i coravih kod ociju kao sto si ti Covid nece nestati, nasa realnost, papak teorija.
Juce imali 6631 aktivnih, danas 6772 ili 2.1% vise.
Deja-vu...
Dok svi ne dodjemo na red sa simptomima ove gripice nece nas se okaniti bombardovati. Mrshh lazovi.
Idi i ti lupaj 5g tornjeve kojih ni nema sviju ti. A nas poštedi tako glupih izjava.
Ja sam je prebolovao. Izgubio culo mirisa i okusa, bez temp. Otac kasljao par dana imao temp, sad sve normala. Treba se paziti, a ko ne vjeruje u bolnicu pa gledaj kako ti svijet pred ocima umire nekoliko minuta a ne mozes nista pomoci.