Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ga briga pisat ce se malo po klixu a on se vozi u Audiju
Koja pogana stoka od naroda ovdje zivi...katastrofa
@sarajevo-x.com ... gdje dođe ta "bosanska" gradiška?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mater ti jebbem, ni Angela Merkel se ne voza u takvom
Dabogda se sve glavonje kod nas vozale u Lamborginijima, Ferrarijima i Porscheima!!! Što ne bi kad im se može i kad ne odgovaraju nikome...
pa nemoze da se vozi u bilo kojim kolima, nek narod vidi kako su dobre privilegije na rukovodecim funkcijama mozda ce se onda i oni aktivirati partijski kako bi doprinjeli boljoj buducnosti pa da svi mogu da voze ovako skupa auta placena od napacenih poreznika
Pa naravno u prknu od svijeta ce se voziti primitivac a gradonacelnici u Danskoj.svedskoj i Norveskoj se voze javnim prevozom ili biciklom.To je Balkan a oni Skandinavija.
Glasali su, sad neka gledaju.
Kakva bosanska to ne postoji na vasu zalost to je samo Gradiska
@Misterx nije samo gradiska nego Adziceva Gradiska kretenu glupi..zar je bitno kojo je grad kad su ove stvari u pitanju. Zbog takvih kao ti ovo i mogu raditi politicari.
Mogao je i Aventadora jbg dan
Treba ukinuti sve pogodnosti sem za drzavni vrh, a ne da nam se stoka od nacelnika voza u autu od 140.000 KM, covjek prima platu i neka sebi kupi auto i neka se voza. Y
be bi im nista dao da voze, ako imaju svoje auyo nek ga kotiste, ako ne onda nek daju otkaz. mogu dobiti samo novac za benzin i to samo uz racun.
odrednicu "bosanska" je Sud BIH ukinuo i to se ne bi trebalo pisati,a i grad se ne zove tako ----toliko o pismenosti novinara ovdje,a i o vasoj licemjernosti !?
S druge strane, ima nas svakakvih, ali bih nekako mislio da ovdje 90% ljudi kakvi god da jesmo (sanjari idealnog i poštenog društva gdje se ne gleda krvno zrno nego znanje i poštenje) ne bi ni u snu uzelo takvo nešto. Eto, možda se i varam ali nas vidim takve.
Pa ako ovo nije vrijedno pretrpiti se par negativnih komentara besposličara bez nekog prevelikog socijalnog života - ja ne znam šta je :-) :-)
Neka ste vi napisali': ''Finansijska dubioza". Nikad nećete savladati ovu latinsku riječ, ali bitno je da se čobančad dobacuju nepoznatim riječima. E, tuge, ko sve piše i šta sve prolazi kroz filtere nepismenjacima na Klixu. Ma, pokušajte bar pogledati par naslova, ako već ništa ne čitate niti učite. Sramota!
Nema nista od ove nase zemlje. Nacelnik opstine se vozi u skupljem i boljem autu, od predsjednika francuske
Svasta!Juce onaj sto ga zovem Tegetlija, danas ovaj ?Cije to oni pare trose?Nitko ne zna? Nego, kakvo je to prezime Adzic?Taj nije Francuz jer kod nas, jedino postoji -Hadzic!
Ma imaju gradjani plate i po 3000 km a mozete zamisliti koliku načelnik ima pa moze sa ledja gradjana da naruči sve med i mlijeko