Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hhhh
Dok ovi skontaju šta da rade, voda će se sama povući u korito!
Koja vas to prenesena ili neprenesena nadležnost, koji dio Dejtona vas sprečava da radite svoj yyebeni posao za koji ste preplaćeni pa da bar jednu yyebenu poplavu dočekate spremniji nego prethodnu. Nesposobni ste za sve pare, nesposobni ste onoliko koliko ste gladni vlasti.
kao neko ko je prezivio poplavu iz 2014 u gradu koji je najgore pogodjen, zelim ovim ljudima sve najbolje i sto manje stete moguce, jer je to zaista jedna katastrofa koja se moze desiti covjeku