Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njima već godinama umiru tri bebe sedmićno, a što oni vrlo vješto prikrivaju ... ovim putem pozivam sipu da me nađe i sasluša ... imao bih im štošta predočiti o zloćincima koji rade na pedijatriji na bijelom brijegu ... mada ne znam šta će im sud ... to tamo samo treba streljati po kratkom postupku
pozivam sipu i sud da mi se obrate kako bih im predočio dokaze o najvećoj ratnoj i poslijeratnoj bagri na balkanu
Idi na sud i sipu pa im predoci ako vec imas sve crno na bijelom... Niko ti nece doci...jebe se njima...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
_"Tri bebe preminule su u posljednjih desetak dana u Univerzitetskoj kliničkoj bolnici Mostar, a smrt se dovodi u vezu sa bolničkom infekcijom, saznaje Srna." Strašno je šta se dešava. Bolnička infekcija? I to se saopštava tako normalno kao da je najnormalnija pojava. Kažu, da se porast bolničkih infekcija bilježi u svijetu, želeći opravdati smrt beba, kao sasvim normalnu pojavu. Zašto neće da kažu da bolnice nemaju apsolutno niošta što bi spriječilo dolazak infekcije? Najsiromašnija smo smo država u Evropi, pa nije ni čudop da nas pogode bolesti siromašnih. Žao mi je beba i njihovih roditelja koji su ih sa radošću čekali da dođu na ovaj glupi svijet, među glupe ljude. Umrle su zbog tih monstruma, a da nisu ni progledale. :( Da li će neko početi da odgovara za ovolika ubistva?!
upravo šefica odjela na dnevniku ftv rekla da se "ne dešava ništa neobično i da nema razloga za paniku" ;-(((
@Kad ja kažem ja, ZAMISLI MONSTRUMA?! Ništa strašno, a roditelji zbog njihovog nerada, nehata, lopovluka, javašluka, izgubili svoju djecu? I ništa strašno? Pa to treba sve poredati pred neki zid i strijeljati. Svašta nešto se može podnijeti, ali kad čujem za bebe, djecu, stare i nemoćne, to ne mogu nikako da podnesem, a posebno zbog okolnosti zbog čega se dogodilo.
To je zlocin, a valjda ce neko odgovarati. Zamislite samo roditelje tih novorodjencadi? Uh boze sacuvaj. Jesu li ti zaposleni u bolnici culi za higijenu, dezinfekciju? Kakva drzava tako i zdravstvo.
Moj savjet vam je da planirate djecu i pritom skupite novce za porod negdje izvan drzave.
ne do bog nikom
Steta! Nek je politickoj bagri ovo na dusu i na sramotu.
ljudi vi ne znate kakve su nus pojave vakcina koje su obavezne! Farmako mafija je na drugom mjestu u svijetu po snazi odmah poslije oruzane industrije !! truju nas od malih nogu da bi se poslije citav zivot ljecili...i ono sto je najgore na svakom uputstvu u ljeku pise "kao isvaki ljek i ovaj ima nus pojave" ma kakv mi je to ljek kad ima nus pojave!!! samo Allahova apoteka nema nus pojave i ono sto Allah da to ljeci a ovi farmako-profiteri nas samo truju!!!
Onda kad se razbolis obrati se Allahu a ne doktoru ;)
Na jednoj strani Ramazan, a na drugoj ovi komentari:(
Sta ba???????
ubistva beba su dosad prikrivali tako što su ih dok su još žive stavljali u kombi i slali u split, zagreb i sarajevo, pa bi smrt bila evidentirana tamo ... sad je nestalo para u zzo pa vjerovatno više ne šalju bebe kao prije ... pa istina izlazi na vidjelo ... jezivo ... a jesu međedi neuki ... "tri čiste doktori" nemaju
nakojoj je strani bolnica hrvatskoj ili muslimanskoj .. ozbiljno pitanje bez uvrede bas me zanima nakojoj je strani bolnica je neznam koliko pratite u zadnji par mjeseci svaka bolnica pod upravom muslimana sem ove u sarajevu propada
KBC Banja Luka nije pod upravom muslimana a najzaduzenija je bolnica u BiH.
ova je na hrvatskoj strani i propada zadnjih par godina
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Katastrofa.