Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci svojim parama odrzavaju RS i trosenjem para u Premier kladionicam jacaju vojvodu Covica!!!
E moj Husagiču,ovdje ti samo jedan narod BiH smatraju domovinom.Ona druga dva misle da je domovina preko granice ( istočne i zapadne) i više vole da ih tamo gledaju s visoka i pošprduju se s njima nego da budu časno i dostojanstveno svoji na svojoj zemlji.
DOMOVINA je tisucljecna rijec bosanskog jezika 🤦‍♂️ niste ni svjesni za 20-30g svi cete a vec ste poceli a da niste svjesni govoriti čistim hrvatskim jezikom🇭🇷
Volim te BOSNO
Svaka čast! Bravo! To je sigurno svakome drago vidjeti kada se vraća u svoju domovinu.
Lijep gest
još da su stavili aliju i halidu da mašu ovim što dolaze
Za dom spremni
Ovaj je spejs satl za ublehu Hadzikadica.
Prvi pozitivni primijer nakon vec duzeg vremena. Samo naprijed, mijenjajmo situaciju u kojoj se svi nalazimo....
Dobro došli u domovinu koju vam mi krademo i iz koje vas tjeramo, to je puni slogan
Dobrodosli u gnijezdo kriminala i lopovluka!
Logo SDA . Snaga Sda .
Jos jedna ubleha za ovaj zaludzeni narod
Dobrodosli dezerteri na mjesto izvrsenja djela.
Fali na odmor i bježi nazad
Ima li ovaj pokret web stranicu, da li je transparentno ko je osnivač i kako se finansira? Mislim da je većina nas u domovini sita maglovitih pokreta i stranaka koji se najednom stvore odnekle.