Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjezba protekla bez najmanjeg propusta. Svaka cast momci!
Šta li o svemu ovome misle sveznajući premijer KS Halmedin Konaković i strućnjak-najbolji hidraš Kolđo.
...što ti je kad profesionalci, usto i inteligentan, zbori. ni viška, ni manjka, ni šupljeg fraziranja. aferim na zalaganju & profesionalizmu. i nadam se da nećete morat rizikovat živote zbog nekog selfi kretena koji je umislio da je direktor svemira i šire okoline.
Hvala brate, pozdrav i za tebe
@TheSatanicVerses ...čovjek mnoge stvari uradi za svoj obraz. a život pokaže da je, ustvari, za svoju glupost. bar je tako drugi, oni koji su većina, doživljavaju. ko ih yebe.