Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože Milostivi, Ako mi zaboravimo Tebe, Nemoj Ti zaboraviti nas; Ako pogriješimo, podari nam snagu Ademovog, a. s., pokajanja; Ako nas zamrači krivovjerje, osvijetli nam put Ibrahimovim, a. s., pravovjerjem; Ako nas zadesi nesreća, pouči nas Nuhovoj, a. s., lađi spasa; Ako nas uhvati strah od silnika, osposobi nas Musaovom, a. s., pravdom;Ako nam se ponudi mržnja, spasi nas Isaovom, a. s. ljubavljaju;Ako budemo protjerani iz domova naših, osnaži nas Muhammedovom, a. s., željom za povratkom domovima našim. Bože Svemogući, ujedini naša srca u vjeri i ljubavi! Učvrsti korake naše u istini i pravdi! Osnaži volju našu u bratstvu i slozi! Udruži misli naše u domu i domovini! Bože Pravedni, molimo Te da nasilnicima oduzmeš mač, a slabima da podariš moć vjere u istinu i pravdu. Molimo Te, Bože, da tuga bude nada, da osveta bude pravda, da majčina suza bude molitva, da se više nikada i nikome ne ponovi Srebrenica! Amin!
Ovi gori od Vasketa s ovim lobanjama.... imal' išta vedrije?
najrealniji prikay trenutnog stanja ..gdje smo,sta smo
Pa moraju li kosturske glave pored ovih divnih pejzaza ?! Ne zaboraviti svakako, ali dajte ljudi pozitivnijih vedrijih tema u svom ovom sivilu.