Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Theraj stokuu!!! Napadaju kradu siluju. Ovo su ILEGALNI migranti dosta je laznog merhameta i poistovjecivanjem njih i nasih naroda kada su bili izbjeglice
Vi se kao nešta drečite po klixu a broj migranata - RASTE !
Ne pisite iz susjednih zemalja vec iz SRBIJE uceram vam klixovci
Europa ih neće, dakle BIH - HOTSPOT ...
Ovo neka agneda da se doseli 200-300 hiljada novih stanovnika BIH inače kako objasniti sve ovo ?!
Dok ne bude 100.000 migranata , Bošnjo neće ni primjetiti ...
Sjebaće vas ba ovi a vi se prepirete gdje ćete s njima ,,, Vidite da postoji i medijska kampanja da se obezbjedi pristanak naroda na mnogo veće cifre od 20.000 migranata.
Bez dokumenata, a ustanovljeno tko su i odakle su. Metodom “pendrek pod rebra”. Tako treba
srbi uzmu od njih pare za prevoz i prebace ih preko Drine braći pravoslavnim Bošnjanima, nek' se oni s njima nose .. ko će kome neg' svoj svome ¨! :)
cuj bez dokumentata........i to je novina !
I sto ih ne vrate u Srbiju ? kao što vraćaju iz Hrvatske nama.
Previse salji dalje ;)