Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li ijedna sijalica dopala do mahala u kojima jos uvijek zivi vise bosnjaka nego srba? u ulici gdje zivi familija moje zene sijalice pred srpskim kucama uredno rade, samo pred njihovom kucom rasvjeta vazda u kvaru. a racuni uredno dolaze...
E jbt-e BOŠNJAK i BOŠNJACI više... Ne gori ni u Travniku, u svim ulicama... pa šta ... Da nisi bolestan?
da si skontao makar dio, ne bi bilo nikakvih problema. ni u bijeljini nema ulicne rasvjete u svim ulicama, kao ni u travniku. ali, kada sijalicno mjesto ispred bosnjacke kuce 10 godina ne radi, i redovno se zanemaruje kod periodicnog mijenjanja sijalica, te kada se ta situacija ponavlja u svim mahalama, kada inkasanti za naplatu rtv takse obilaze samo bosnjacka domacinstva, kada razbijaju dzamiju i na kolac pred dzamijom ostavljaju svinjsku glavu, kada policija ne rijesi nijedan zlocin na nacionalnoj osnovi usmjeren protiv bosnjaka... o cemu drugome govoriti osim o mrznji prema bosnjacima. tebe ne hebali bosnjaci, a da imas imalo obraza malo bolje bi se raspitao kako zive tvoji sunarodnjaci u ovom manje entitetu.
Svjedok sam na par mjesta, gdje je klasičha halogena rasvjeta zamjenjena novom (naprednijom) LED rasvjetom... Osvjetljenje je lošije ze 40-tak % ... Smanjena je potrošnja el.energije ali osvjetljenje nije zadovoljavajuće... Neću reći da LED nevalja... al' mislim da se kod nas još uvjek ne koristi najkvalitetnija LED tehnologija... iz razloga što je skupa ko sam vrag.
Stvarno su bijeda kad im je vijest da su u 3 ulice i parku promijenili sijalice.
Blago meni.