Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta je ocekivala kad je ulazila u tudji stan sa narkomanima i jos htjela prespavati.. A maloljetna! Gdje su roditelji?
Izgleda da su joj roditelji bas ono pravi "ljudi"...izgleda da je i njoj i roditeljima glavni posao prostitucija......ili nema roditelje jer o njima se nista ne pise
Odličan komentar :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
U pet sati ujutro bez roditelja ...ma divota .
@zmajcekSaUne znaci ti opravdas silovAtelja? Nije trebala biti tu u to vrijeme,ali to ne znaci da ako se tu nasla s njima, da im je silovanje dozvoljeno! Mladost i naivnost,ko zna sta je bilo
Anitta sutra svom djetetu reci da slobodno hoda po cesti kad ide u skolu, nije on kriv sto ga je auto udarilo. Ucite svoju djecu sta smiju a sta ne smiju da rade. Naravno da su ovi silovatelji i narkomani jedini krivci ali ne moze neko ocekivati da mu se nece nista desiti ako ode spavati medju nadrogiranim klosarima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tek je 12 sati zavedi me da ne bude opasno , drotovi nece znati jeee heee da smo bili zajedno
Pa dajte više odite u taj MUP i tražite da odgovorna lica prokažu i daju imrna o ovim narkomaskim hohstaplerima. Ko su oni? Imena i lica im pokažite da znam na kofa da pazimo. Prikazite im lica prilikom hapšenja i narod će znati ko su.
Ne znaš o čemu je riječ a laprdaš. Po ovome što sam pročitao ne vidim pokušaj silovanja. Ako nekom tražiš da se skine, a ta osoba to ne uradi i ode da li je to pokušaj silovanja? WTF??? Ne znamo šta se tačno dogodilo i nemoj da odmah osuđujemo. Možda i od ove male maslo nije za ramazana.
A stoke bosansko-bošnjačke.
Imate li vi ikakvo zensko bar macku sto komentarisete u fazonu-eto bila je u 5h ujutro sama i treba je silovati..
Budalaština je reći da neko treba biti silovan pod bilo kojim okolnostima. Ali iz ovog teksta može se samo zaključiti da nije bilo ni p od pokušaja silovanja. Sada ispade i poziv na seks pokušaj silovanja.
Pomislio sam da su opet Focaci ali sumnjam da bi oni platili kartu do Bihaca😂
Arapi imaju opravdanja u stilu "izazvala me"...zato manijaci pokrivaju i male curice. Cuj izazvala ga...o mamu mu imbecilnu, koga god "izazove" neka a ne da mu, idi u wc i olaksaj se desnicom, spolni odnos mora biti sa obostranom zeljom! Idiot, ko god misli drugacije.
Za narkomane i silovatelje nema spasa. Kastracija.
@izKrajinesam2 A ko je ovdje koga silovao ili pokušao silovati? Ona je htjela otjerati kako bi se tucala s momkom, a ovaj od ove tražio da se skine i pridruži. Ne znam od kada je poziv na seks pokušaj silovanja? Ja dok sam bio mlađi na svakom derneku je bilo narkotičkih sredstava. Većinom je to bio kanabis. Jednom prilikom dok sam se seksao sa curom na jednom derneku upala nam je prijateljica u sobu. Ja sam je zvao da nam se pridruži. Da li sam i ja to imao pokušaj silovanja? WTF???
Najjaci su mi ovi komentari tipa: Sama je trazila. Nabijem vas na kobaju.
A ko je ovdje koga silovao ili pokušao silovati? Ona je htjela otjerati kako bi se tucala s momkom, a ovaj od ove tražio da se skine i pridruži. Ne znam od kada je poziv na seks pokušaj silovanja? Ja dok sam bio mlađi na svakom derneku je bilo narkotičkih sredstava. Većinom je to bio kanabis. Jednom prilikom dok sam se seksao sa curom na jednom derneku upala nam je prijateljica u sobu. Ja sam je zvao da nam se pridruži. Da li sam i ja to imao pokušaj silovanja? WTF???
Glupani glupi...kàd zena/cura kaze NE, ònda je to NE! Taman da joj lijeva bradavica probija majcu ili joj viri polni organ ispod milimetarske suknjice. Ne moze se niko prisiliti na sex!
A ko je ovdje koga silovao ili pokušao silovati? Ona je htjela otjerati kako bi se tucala s momkom, a ovaj od ove tražio da se skine i pridruži. Ne znam od kada je poziv na seks pokušaj silovanja? Ja dok sam bio mlađi na svakom derneku je bilo narkotičkih sredstava. Većinom je to bio kanabis. Jednom prilikom dok sam se seksao sa curom na jednom derneku upala nam je prijateljica u sobu. Ja sam je zvao da nam se pridruži. Da li sam i ja to imao pokušaj silovanja? WTF???
Svi komentari osudjuju zrtvu, a nijedan silovatelje. Maj ku vam bolesnu, gad ovi.
@WoodyW Šta očekuješ ti od društva u kojem su heroji Mladić, Kordić i Orić, društva koje već 20 godina uvježbava svaljivanje krivice na žrtvu?
A koje koga ovdje silovao ili pokušao silovati? Niko ovdje ne zna šta je tačno bilo. Ali ako se izvlače zaključci iz teksta onda ja ovdje ne vidim ni p od pokušaja silovanja. Momak joj rekao da se skine i vjerovatno pridruži. Da li je to pokušaj silovanja? Ova kao iskoristila trenutak nepažnje i pobjegla. Pa da su je htjeli silovati ne bi skretali pažnju sa nje i vjerovatno bi to i pokušali. Ova je cura tjerala sa kreveta da bi se mogla tucati s momkom. Tebi je druže logika bolesna.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svi komentari osudjuju zrtvu, a nijedan silovatelje. Majku vam bolesnu, gad ovi.
Svi komentari osudjuju zrtvu, a nijedan slilovatelje. Majku vam bolesnu, gadovi.
Kako volite suditi i kuditi, kao da ste oličenje savršenstva... Maloljetnica je i djevojka od 17 godina i 11 mjeseci, a u grupici su bile dvije osobe od osamnaest i devetnaest godina, što znači da je mogla doći sa školskim drugovima ili komšijama iz naselja na taj dernek. Cura se snašla, te izvukla iz loše situacije i još skupila hrabrost da ih prijavi policiji, tako da je veoma dobro postupila. Nadam se da neće nagrabusiti zbog toga i da je izvukla dragocjene lekcije za budućnost.
"H. R. rođena 1992., N. D. rođen 1985., H. I. rođena 1993. i M. E. rođen 1974. godine." 25 godina, 32 godine 24 godine, 43 godine. Mora da su ponavljali dosta razreda ti skolski drugari
Iskljucivo su krivci ti silovatelji u pokusaju ali djecu treba uciti sta ne smiju raditi, a ovo je jedna od tih stvari
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne razumijem sta jedno dijete koje ne zna guzicu oprat' radi vani u kasne sate, sa osobom koja joj roditelj moze bit, pri tome svemu konzumiraju alkohol i narkotike? Sigurno je isla sa prijateljicom da uci😏. U prevelikoj zelji da odraste, dotakla je dno. Bruka i sramota za takve roditelje!
ma ne moj reci, alkohol opet. Politicarima j..em majku sta nam rade
Je li SDA kriva i za ovu situaciju? Kakve li veze ima politika sa ovim majke ti?
Maloljetnica je otisla u stan sa prdonjama da aksamluci,da spava u njemu.Sta je ocekivala? Da gledaju crtani? Gdje su joj roditelji? Po meni,to ce biti jedna klasicna kujica sa dobrim stazom.Uostalom,ne bi mi je bilo zao ni sekunde da su na njoj mredaljku izvrsili. Dijete drago,mjesto ti je u skoli i kuci,nigdje drugo!
Krepi monstrume.