Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ujedno kažu da su Hrvati ugrozeni u BiH. 97 posto muslimana u USK . A Hrvati upravljaju i drze skoro sva osiguranja ,uvoz iz hrvatske, fis, konzume, kladionice , Nekoliko Banki , Ministarstava . A mozda ih ima u bihacu nekoliko hiljada. A u ovim trenucima gospođa Kolinda kaze da su Hrvati u Bih ugrozeni .
Hrvati u Bihacu na rukovodecim pozicijama, iako ih ima saka. Al doduse tako je u cijeloj BiH.
@torente jes šef odsjeka, *ebo te on kraljski
kolko je kriminal napredovo i policajce poceli hapsit
Valjda je ovo greška MUP-a pa neće im valjda osiguranje odgovarati za bazu podataka. A s obzirom da je Fahrin list javio ne čudi da je naveo ime čovjeka koji nije direktor Triglava a pitanje da li ima ikakve veze sa istim.
i prekršajne naloge evidentira u MUP-u, ovlaštena osoba za to...
Ne razumijem, šta ima osiguranje sa kaznama, kada se to u MUP-u zavodi u evidenciju kazni....
Ovo je čista laž..Neka mi ovi iz Klix-a kažu kako je neko u osiguravajućoj kući moga mjenjati datume dospijeća prekršajnih naloga koje izdaju uposlenici Mup-a. Tu bazu imaju samo Mup-ovi i niko drugi..
ja ne kontam ovo, kako su u osiguranju mijenjali dospijece kazni?
TRIGLAV OSIGURANJE POKRALO GDJE GOD JE MOGLO JOŠ OD ONOG FEJSALA LOPINE PA NADALJE
divljaci krajiski
hajde skinhedu to reci krajisniku u lice, ne kaljal obraz normalni sarajlija.Sigurno si FOčak haha
hajde skinhedu to reci krajisniku u lice, ne kaljal obraz normalni sarajlija.Sigurno si FOčak haha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovdje treba uvesti prijeki sud ! Za vakve stvari najdalje 3 mjeseca suđenja koliko traje i prtivor , da se na ganjamo po inozemstvu , i odmah iz pritvora u zatvor.
I onda ovi nasi ministri kazu da policija ne radi dobro i da im treba nadzor? Ljudi se satrase hapsenjima la presuda nigdje ni jedne! Da vidimo ponovo ko to ne radi i kome treba nadzor ili reforma. Niko od uhapsenih jos nije osudjen sem sitne buranije.