Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ova postaju bh drzavljani automatski? Takvo je pravilo u mnogim zemljama
Jeste li njima naplatili 650 KM za porod? Ili to samo naplacujete domacoj sirotinji koja ne radi te zbog toga nema osiguranja?
Nadali se da ce se beba roditi u zapadnoj Europi. Med i mlijeko cekaju na karaju svakog puta.
Djeci odmah dati bosansko drzavljanstvo, a roditeljima neograniceni boravak
Jos jedno novo pokoljenje iz reda bosnjackog naroda
ostavljaju ih u amanet bosnjama
masala nek su zivi i zdravi
Jeftinije nego uloske kupovati!
Ja uporno govorim treba pobit stoku
To im je i bio cilj da nam se uvuku u nase drustvo ...
they took our jobsss !!!
Hvala bogu neka je zivo i zdravo kao sto svi mi za svoje zelimo.Radzala su se djeca i kod nas u ratu i paklu pa su sada mnoga od njih sa zavidnim profesijama
neka su im ziva i zdrava djeca!
Govna jedna nesposobna, mene nećete da primite jer nisam uplatio premiju a primate ljude koji kod sebe nemaju nikakvu dokumentaciju. Ne kažem da tim ljudima ne treba pomoći nego samo želim naglasiti koliko ste nesposobni i da su izbori za dva mjeseca.
Fala bogu, malo normalnih muslimana u zemlji.