Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
¸Interesantno je da voda ne raspoznaje entitetske granice, narode i plemena. Ako se nespremno voda će bez razlike uništiti sve što joj se nađe na putu. A naši ljubimci u koje se kletemo i glasamo. Oni po hotelima već smišljaju kako koji milion oprati na konto poplava i prirodnih nepogoda. A žabe neka noge kisele u barama i grebu se u nacionalizmu
U Sanskom Mostu od 08:00 do 10:00 vodostaj porastao za 25cm, i raste u prosjeku 10cm po satu, nije baš da je poprilično mirno.
A nisu slušali radio program Zore Allahove milosti na raduo USK
Novac za zaštitu od poplava nije problem, jer ga nema! Potrošili su ga nenamjenski SDA, SNSD, HDZ i ostali lopovi!
Srbin sam zelim da se stanje oko poplave sto pre regulise i da sve bude kako treba, mada da je ovako u srpskim podrucjima Bosnje bi pricale kako Bog kaznjava genocidase! U tome treba da bude razlika izmedju nas i njih, mi Srbi ne likujemo nad tudjom nesrecom!
@VitezIstine nije jos doslo do genocidasa al doce kad se una ulije u savu