Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajte sad u Banja Luku i Široki Brijeg
@mujossuljos1990 Platforma za REGRES
@mujossuljos1990 "ta ce tamo kad SDA vec godinama organizuje svoj izdajnicku "prajd" povorku sirom Hercegovine ispunjavajuci zelje HDZ-u i pred izbore i nakon izbora i redovno se SDA-ovci bukvalno nag.u.ze Covicu i na federalnom nivou.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad normalan covjek protestuje onda mu se primitivac iz kladionice smije a isti non stop kuka kako mu je drzava i vlast losa i ne ide na izbore,meni nije ama bas nikako nije potrebno pored penzije preko 2 hiljade maraka ali se solidarisem jer mi tesko pada da omladina bjezi na zapad.
Hadzikadic SDA razarac ljevice , glavni cilj uzeti sto vise glasaca ljevice i kasnije unovciti kod SDA kao Lagumdzija, kao Komsic, Fahro, evo sad Bjedic pokusava.....znal ko ko su saradnici Hazikadica osim ovi sto stariji pamte Sadika Baktica....
https://scontent.fbeg5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/104315323_3273368966019451_688723123458708167_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=k6mVjwtrsU8AX-jHSso&_nc_ht=scontent.fbeg5-1.fna&oh=24a10eedca3cde5edeff9c93ce4d7d8b&oe=5F1E4DE0
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikada nijedna stranka nije propala brze nego ova platforma. Nisu jos ni izasli na izbore, a vec su historija. Namjestene skupstine, fiktivni odbori, preletaci na kljucnim pozicijama, cenzura i brisanje komentara, autokratija unutar stranke, sve gore od goreg, ukratko fuj.
Hej dabogda pocrkali svi rasisti
@gooUser1587499464 blago tvojima sa takvom pameti.Zato nam drzava propada, imamo nesposobne politicare, da ne govorim o drzavljanima, koji nemaju pojma.Politocari vas prodaju za male pare, a mnogi im klepcu.
Polako se hoda,nose se transparentčići i balončići kao da smo u Skandinaviji...a država nam puca po svim šavovima..jbt. koji smo debili
@Android Knego Najlakse je reci "SDA snaga je u jedinstvu lopova" koji, najprije redovno pokradu izbore, izdaju drzavu u Hagu propalom tuzbom protiv Srbije, svezu "oranje' sa tajkunima i sjebu i rasprodaju u bescijenje velike fabrike, dogovorno izlaze us susret Dodiku i Covicu da bi se drzava drzala u totalnoj blokadi, a cilj SDA je fildzan kalifat gdje ce vladati glup i gluplji SDA lopovcina.
U Bihaću protestuju za Mostar? Onda su taj protest trebali uputiti SDA i njihovom predsjendištvu zašto su potpisali sporazum sa HDZom. Sami su krivi. Zašto se objasne građanima da su morali potpisati. Bilo je ili ili. SAD i EU na jednoj i Rusija SRbija i Turska na drugoj strani. SDA se morala odlučiti za prvu stranu. Ali treba ljudima objasniti da se vrijeme promjenilo. EU i SAD žele ruske interese sad i pod pritiskom suzbiti.
Niko ne protstuje da se prekine iseljavanje. USK je iseljenički Kanton. Sarajevo nema gastarbajtera. Njima ne treba ministar.
Hadzikadic je jedini koji moze promjniti nesto na bolje. Sto je najvaznije,covjek sigurno nije korumpiran. Samo se bojim da nismo zreli za ozbiljnog drzavnika i sposobnog lidera koji ce nas pedstavljati u najboljem svjetlu. Ljudi vise vole Bakire, Fadile, Fahre.... zato cemo nastaviti da lijecimo djecu preko sms poruka dok se oni bogate i siluju domovinu.
I opet ubleha dalja samo da se jos vise rasloji drusrvo.
Mirsad je Sda igrac. Zeljko je potrosen, potreban je novi izdajica.
Koji ublehaši majko draga
Ovog homoseksualca Hadžikadića sa svojim sijačima korone treba uhapsiti i j... mu mater.
Zahtjevi su sasvim OK, samo što se za Mostar bez podjela valja boriti na zapadnoj obali Neretve. I šta bi sa najavljivane sljedeće (nakon Sarajeva) šetnje u Banjoj Luci? Nisu dobili dozvolu ili...?
Platforma za REGRES
U Sarajevu je bilo hiljade ljudi, konacno se narod pokrenuo. Onda je Mirsad popljuvao opoziciju, koja mu je bila podrska, i sad mu par desetina zastave nosa. Neka, barem se na vrijeme pokazalo 👍👍👍👍