Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ključ, Sanski Most i Bosanski Petrovac nisu osvajani, nego oslobođeni...
sto nasjedate na ove SDA predizborne trikove. SDA ga je uhapsila nek ga oni i izbave.
@yumbi Koliko bolestan trebas da budes da bi izgovorio tako nesto bolesno?!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Dodik i Cavic predali tuzbu. rs 10 godina montirala i skupljala i  lazne "dokaze " . Glavni i odgovorni u tuzilastvu i SIPA su Gordana Tadic i Perica Stanic.  ISTRAGU PROTIV DUDAKOVIĆA VODI KĆERKA SLAVKA JOVIČIĆA!  Glavni sudija Darko Samardzic !!  Haag i medjunarodni sudovi nas oslobadjaju jer nemoze nista da dokazu zato sto smo bili zrtve agresije i genocida i casni 5 korpus branio narod od genocida i sada nam za to sude oni koji su nas ubijali .
Tako je vojniče. Tako treba. Vrlo dobro !
@kivra😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Podrška za Atifa Dudakovića, sve što si radio, radio si za spas Bošnjačkog naroda. GRIJEH nije ubiti agresora , ali je GRIJEH slijediti ove Bošnjačke stranke i njihovu politiku. Te stranke, a i ljudi koji nas vode su smeće od ljudi, usihirili su Bošnjački narod . Kod Bošnjačkih lidera gdje je prestala logika tu počinje stvarnost. Samo jedan primjer ću vam navesti, Erdogan ih povezuje putevima našeg najvećeg agresora.
General ne može biti kriv ni za jednog stradalog civila jer General Atif Dudaković kao i svi pripadnici legitimne Armije Republike Bosne i Hercegovine su po protokolu javno najavljivali sve oslobodilačke akcije urbanih cjelina. Civili koji uprkos opomeni ostanu u naznačenoj zoni ostaju na svoju odgovornost. Izdržite Generale suverena i slobodna Bosna i Hercegovina je uz Vas! Bez naših vitezova ne bih uživali ovu slobodu danas. Hvala vam i hvala Bogu što vas napravi i podrži!
@palamar1975 Srebrenica je sramota UN snaga, konkretno holandskih jedinica u čijoj nadležnosti je bila sigurnost grada Srebrenice i njenih stanovnika. Tzv "safe heaven"
JAL ĆE TIGAR DA RIČE
Nadam se da ce se organizivati skupovi podrske i u ostalim gradovima.... Sarajevo, Zenica, Tuzla... nek dusmani vide da narod stoji iza heroja
Jedino su se Srbi u istoriji ratovanja branili; opkoljavanjem gradiva i sela, uvijanjem civila , grantiranjem civila, i silovanjem...
Miting obespravljenih i prevarenih boraca ABiH, usvajanje tri uslova.....A generali neka dokazuju na sudu svoju nevinost.
Bošnjane/Bošnjake je kroz historiju zadesila svaka moguća tragedija... Ubijani, protjerivani, mučeni, islamizirani, kršteni itd. Svoj vrhunac smo doživjeli za vrijeme kraljevine i od tada smo u konstantnom padu. Na nama je samo da ne dozvolimo da se kalja obraz i časna borba našeg naroda i naših velikana, i da djecu učimo pravoj historiji da spriječe da im se zlo ponovi i da se Bogu molimo, koje god vjere bili, da će jednog dana biti bolje.
InšaAllah! 👍
U Sarajevu stanje redovno. Vrelo ljeto zima puna snijega opet dugme okupio Brega sve je isto samo DJIKANA vise nema. ( niti ce vise ikada biti ).
Greetings from Olympic ( djikans free ) city.
Covjek provjereno nevin, casno branio BiH od srbo-cetnickog agresora!!!
Heroj Bosne i Hercegovine, Vitez plemeniti!
Izdrži generale !
...šta si mislio pseto velikosrpsko ,početi agresiju bez i jedne srpske žrtve ,mamicu ti hebem fašističku.
...čekamo velikosrbine ,mater ti hebem vlašku.
Veliki pozdrav Iz SLOBODNOG Sarajeva. Djikani zelim vam ugadan dan uz racunare i sto dalje od SEHERA. hahhaahhahahahahahhaha
I mi ćemo vratiti onaj preostali dio Trnova pa da vas otjeramo sve do Rogoja.
Vidim da muslimani smatraju kad musliman radi zlocin, pali sela i ubija zarobljenike i civile da je to sasvim u redu.
@RuskiKrstur jbg kad ste vi Vlasi ko vukovi - 2 kuće selo. Zapališ 20 kuća izgorilo 15 vlaških sela....
@hawkeye ma oni racunaju pod njihove "žrtve" i one koji su napadali / vršili agresiju pa poginuli i one koji su bježali glavom bez obzira pa im čete pucali u leđa (naravno svojima kukavicama) i one civile SRBSKE koje su oni slucajno ili namjerno ubili u svojim granatiranjima... sve to oni pripisuju ARMIJI BIH , zasto? zato sto su to jednostavno srbi... licemjeri, najveći lažovi ... samo su židovi ispred vas mada nekad i u to ima sumnje.... tu ste negdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
1172 godine piše Helmond von Basau iz Lubecka nakon svojega putovanja Balkanom: Zovu se servi, đavolovi sinovi, bez jarma Božijeg, obslužitelji svih prljavštinja, koji na svojim mjestima na zvjerski način žive, divljije od životinja
Jedan podsjetnik za sve da se zna protiv koga je Atifaga ratovao.
@satnik i da je slucajno istina (mada nije 1000%) objasni kako da su zrtve genocida nastale od genocidne nacije
Zna li neko kad su protesti u Sarajevu?
Dudaković, Mladićev kapetan čiji su zločini snimljeni https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Dudakovic-Mladicev-kapetan-ciji-su-zlocini-snimljeni/113982