Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvoze krompir i lik iz p materine, a svi seljaci u Sarajevu, dobili donacije, sebi siju, uzeli poslove u gradu, traže za stanove 12000 dok gradska, djeca ni posla, jedu smeće, seljaci im šefuju, ne mogu do posla ni naopako
Nesto ne vjerujem u ovo. Ja mislim da cisto ovako se nekad objavi da su nesto vratili. Ne vraćaju oni nista.
Za vikend u Bingu mladi krompir 1KM
U tekstu je trebalo biti napisano da se radi o mladom krompiru. Egipat i Cipar( Kipar) su glavni proizvodjaci mladog krompira za ove nase gologuzije koje zele po cijelu godinu jesti mladi krompir. Ima krompira u BiH i u okruzenju ali nema mladog.
Zasto uvozimo najlaksu povrcku za zasaditi??? I to iz drugog j*nog kontinenta
Za par dana u Bingu krompir na akciji.
uvozimo krompir a najlakse za posadit. iz wc solje moze rodit. i kakav crni egipat ciganija na kvadrat ! a i nedaju palestincima da predzu granicu…
Ovo što je neko kupio zaražen krompir je namjerno kupio za dobru cijenu. Druga stvar, da li bi ti pustio 2 miliona ljudi da ti uđu odjednom na državnu grbaču?