Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rusimo rekorde postavljamo standarde
Jaci od rezima, ratova i partija
Kafane pune, muzika redovno udara, mjere se ne provode, policija dodje po pozivu gradjana pa onda ista ta patrola udje na veceru i kahvu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Drzava svakom punoljetnom da uplati po 500 BAM mjesecno i nek zatvaraju ako zele...Bujrum
@NIDEBA vidi se da si neki goljo kad te 500 KM moze pokriti.
Bitno je predizborne kampanje i skupovi idu a to sto ce na svakom mjestu biti zarazenih je nebitno....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo svadba dere u blizini...
Masalla, brzo ce milja, bit cemo za jedno 10 20 dana najaci u Evropi garnt
evo ziv sam se usro...
laž ko može dokazati da su brojke tačne kao na dugme svugdje broj skočio i u evropi
Što forsirate RS i dajete detaljne podatke po gradovima, a Federaciju spomenete onako usput u jednom dahu, što bi se reklo..
@Roke banuska je pametnija od tebe.Izgleda da ti nisi u stanju pratiti druge vijesti koje izjavljuju:maske ne stite nitkoga od korone.Ne postoje maske koje su sigurne.Ako ti netko takve prodaje, znaj da je taj lazov, i da hoce da se brzo obogati na neznalcima.U Njemackoj su umrla 4-vero djece koje su nosile maske.
Čestitamo svim dobitnicima 🎖️
Ha ha ha he
Glupost najveća
Ko vas placa da pisete ove clanke, za rs se zna svaki cosak koliko je dok je u federaciji se nasao virus u svim kantonima osim posavskog. Govna nacionalisticko novinarska
Gledaj babuskare na slici, nece masku da stavi pametna se pravi
Plakat ćete vi za malinarskim respiratorima
Bravo ! Samo vi cuclajte šiše po vazdan Božiji i ispijajte kafice kupljene maminim i tatinim teško zarađenim parama. Vi ste heroji, borci protiv sistema!
Kako nam je Bakir?
Svaki dan +100 hahahah