Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz dana u dan rekord obaramo, kao da se takmicimo sa komsijama ko ce vise imati😂
@Chos2020 zna li iko kad će se ruke prestat prat
Bitno je da ne dozvoljavate komentare na ponovno negiranje genocida Mladena Grujičića. Sramota Pravi ste jugobalijski i proruski portal. Vi sve smišljeno radite protiv Bošnjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zašto ne ovjavite vijest da je zadnjih 10 sana cijena goriva sa 1.60 skocila na 1.90? Ili samo jedva čekate da koronu u članku objavite?
Ljeto i jest, haraju gripe.. 🙂
Vili spuštaj rampu . Ne čekaj 15.07.Ovdje će bit Wuhan.
zato sam vam govorio ne koristite riječ "čak"........ čak "5", čak"50", čak "500", sve je to relativno
dobro je, uvijek može gore
Pojavi se korona i odjednom se pojavi i aplikacija koja broji slucajeve zarazenih u svijetu, koju je navodno neki klinac osmislio, give me a brake will ya...
Sto vise zarazenih to je bolje, vecim brojevima virus ce sustati i nece imati na koga preci vise. A i dobro je to sad preboliti nego kasnije kad udari i gripa. Za mene ovo su sretnici koji se uspiju sad zaraziti.
Ovo je sad ono kad coban vikne, a sve se ovce trznu. Ja bih da pozovem sve ljude otvorenog uma i zdravog razuma da ostanu mirni. Virusa nema. Virus se ne prenosi.
ma izgleda da sto vise navedu zarazenih vise ce para dobiti tj vece ce im plate biti ma hajte molim vas
ima zarazenih u istocnoj hercegovini mnogo vise od navedenog.ljudi kriju i ne javljaju se doktoru. treba biti spreman na pazarski scenario.
Znaci doslo jos humanitarne valja to prodat narodu
I uvijek tzv vojska RS, ili SDS paramilitarne terorističke formacije
Molim vas provedite računa o pisanju naziva genocidne velikočetničke tvorevine. Manji bh entitet. Bosanskohercegovački entitet RS
Cifra se lagano diže, za desetak dana dnevno preko hiljadarke.
Krizni stab ne radi NISTA i to po instrukcijama vlasti. Krizni stab Federacije je kao radio nesto dok nisu pokrali pare... po instrukciji vlasti. Zasto sada ne radi nista? Odgovor je jednostavan...Sto vise zarazenih, to ce vise novca od EU dobiti. Ista stvar je i sa migrantskom krizom. Nisu sprijecili migrantsku krizu jer sto vise migranata, to vise novca od EU. Tipicna politika SDA.
U bosanskohercegovačkom entitetu RS. Ili u Manjem bh entitetu.