Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Greška...sve je više vozača....samo što ne znaju da voze, ili su bez vozačke....a, i jedna i druga kategorija, vozi.... ;-)
Kad ce biti manje"papaka"?
pa normalno, znam bukadar raje sto voza bez vozacke...
Sto napisa gospodin gire sve manje vozaca ima vozacku tj ne produzuju ih a i sve manje osiguranih auta jer ne uzimaju osiguranje
nemogu ljudi platiti kazne i ostave vozačku
Auto više nije prestižna stvar, osim kod seljobera, osim veliki teret za svakog građanina. Auto ima svrhu samo ako ga koristite kao osnovno sredstvo za obavljanje biznisa.
NOVA BH MATEMATIKA Broj vozaca obrnuto je proporcionalan broju vozila na cesti!
A sve vise manekenki...
Neka je manje vozača i vozila, ali ne dajte vozače autobusa, oni će nam trebati.
ima ih i previse
pa kad se poubijaju medjusobno zbog svog nepoznavanja saobracajnih pravila onda ce bit mir i ljepota
E vala,svaka shushsa ja imala vozacku-rece Kaplan!
A sve više auta!!! Hmmm.. Šta reći?
Da Bog da u vatri sva auta izgorila, ne mogu da dahnem od smrada! :D
sve manje normalnih vozaca-
http://www.klix.ba/biznis/u-bih-povecan-broj-registrovanih-vozila/150217065 - Povecan broj registrovanih vozila Ovaj clanak-http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-bih-sve-manje-vozaca/150309052#4 - Smanjenjen broj vozaca Moguci odgovori: 1. Da Jedan vozac da ima po dva auta 2. Da sve vise vozaca nema para za vozacku dozvolu 3. Da neki "vozaci" koji imaju auta ali nemaju vozacku dozvolu tj. da nisu polagali za vozacku dozvolu