Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definicija grada je srozana.Znaju li oni u opšte šta je potrebno ispuniti od uslova da bi se mogao zvati grad?Imaju li bolnice i da ne nabrajam ostalo?NEMAJU! Selendra i je i dalje selendra bez obzira što se deklariše kao grad.
@OKOnaOKOJedino sto se u Bosni moze nazvati gradom su Sarajevo, Banja Luka, Tuzla i eventualno Mostar, kao ujedinjen grad. Ovo ostalo je smjesno zvati gradom. A ova kamenjarska sela nazivati, gradom ,pa kamenjarski srbi stvarno nisu normalni. Ali valjda im je korist veca od sramote, mada obraza nikad nisu ni imali.
Evo i načelnik opštine Ilidža upire svim silama da postane grad.Bolnicu nema ali zato ima kao gljiva poslije kiše kafića i kockarnica.Bitno je da kao žaba koja je vidila da se konj potkiva,i ona potkuje sa podkovicama.
Cilj je proglasiti obicno selo, da je grad i evo zasto: 1. Dobija se mjesto gradonacelnika 2. Gradsko vijece 3. Nove prostorije grada 4. Novi broj uposlenih u administraciji 5. Nova auta 6. Novi budzet 7. Nova pljacka obicnih smrtnika
Dr nam sliku tog "grada" iz ptičje perspektive😂😂😂
A citav Balkan jedno golemo selo
U BiH, jedino Sarajevo, B.Luka, Mostar, Tuzla i Zenica mogu nositi epitet grada, ostalo su varosice i sela.
Sve vise gradova a sve manje gradjana
Što više papaka to više "gradoca"
ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha
Zamijenili riječ OPĆINA grad sa riječju GRAD. I to je to.
Kad bi od svih gradova uzeo najbolje što imaju,od cijele BIH,nemozes napraviti jedan normalan GRAD.
Sve vise gradova, sve manje gradjana
tuga, sta se sve zove grad?
Cuj cijelih 70 ulica i dva parka... Pa vise ulica i parkova ima u manjim trznim centrima u Kini
Bože sačuvaj.
Koji apsurd da se dodjeljuje ovoj opcini status grada iz kojesvakodnevno odlaze po nekolike obitelji i sa ovakvom situacijom i ekonomijom mislim da ce se ovdje nakon 10 godina dolaziti samo u posjetu grobljima.
Ja ovdje kao jedini razlog unapredjenje iz opstine u grad vidim povecanje budzeta i uzimanje novca... Sta bi drugi razlog bio molicu lijepo ?
Polako se topi ovaj sistem lopova.. jos malo pa nece moc od naroda krast. To ce bit ljep dan kad lopovi od lopova kradu