Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heh dijaspora i bosnjacki politicki konji ne koriste ovakve ljude. Dijaspora je puna ovakvih!
Ah, zamisljam Izetbegovica ili jos bolje Lagumdziju kako rade sa ovom vstom iz dijaspore? Pa ne mogu njima pametovati o Americi, EU itd, ne mogu njima prodavati se kao da su oni eksperti racunalnih tehnoligija i gluposti koje su izmislili. Zato ih i nema u njihovoj blizini.
Lik Griješiš. Život u BiH bi bio bolji, ako bi vlast stvorila uslove da se obnove stara radnja mjesta ili naprave nova. Ljudi bi išli na posao i bili bi zaz+uzeti svojim poslovnim obavezama, a političari bi postali nebitni. Pošto političari nisu u stanju da nam omoguće radna mjesta, oni poturaju priču o raznim Helićima.
Svaka cast, bravo, ponosna na Bosanke koje ulazu u sebe a ne uhljupe i sponzoruse po Sarajevu!! 👍
Bas je kod ove Arminke frizura na nivou posla koji obavlja!
ma lijepa je svidza se i ovome gospodinu pored nje-znala je dobro iskoristiti svoju ljepotu zasvoj licni interes-a sta ona moze nama pomoci nista-moras se sam potruditi da ti bude bolje -brat bratu neda nista dzaba
Gospođa Arminka Helić ne može biti Bosanka jer bosanska nacionalnost ne postoji, postoje samo Srbi katolici, pravoslavci i muslimani, kao i Hrvati katoličke, pravoslavne i islamske vjeroispovjesti.
Istorija je pokazala da papir sve trpi.
dobro je dobacila, obzirom na ovaj nas lopovski mentalitet, cudi me da se uklopila
Gledam ove ljude i sjetim se Bakira Bond-a 007 i ostalih nasih "zvijezda", Zlatkho-a, Fahro-a, Do-Dicka i tacno nema mi pet dana napretka. Ovi ovakvi ovim nasim ne odgovaraju, haman da se ne šišaju lako ko mi.
Samo se držite dalje od političke mafije, zgadiće se i vama Bosna....
Odakle im avion, vozaci, tjelohranitelji, savjetnici i koliko to narod englesk placa?
joj propagande..strava
doletila i Arminka da upozna Kurca
bravo nasa bosnjakinja...valjda bude nekog hajra i za drzavu od ove dame
I zamisli sad Baketa u Ray-Ban cvikama i nasuprot njega ova Arminka.
Pametna, lijepa, uspješna - prava Bosanka.
pogotovo je uspješna kad savjetuje da se bombardira egipat
Iiiiiššššš
Kaže pozdravila na bosanskom jeziku? Koji je to jezik,to se ne sjećam da se ikada i spominjalo (a da, pokvareni Tito nije dao da se priča tim divnim čudnim jezikom) nepravilna verzija srpskog(istorija-historija-od 1995., ovo je najjače:)))) osima ako Vuk nije bio musliman, pardon, bošnjak (od 1995.), mada će se sada izvući teorije da je to najstariji jezik ne samo na ovim prostorima, već stariji i od latinskog.. a sve zaslugom velikog genija alije zvanog zlatna kašika(u rangu Tesle, Pupina, Milankovića) 20 godina od kraja rata ovi samo o ratu pričaju, puni mržnje o Srbima, pa nije čudi što vam niko i ne doživlajva državu... a sada revija minusa probosanskih ili probošnjačih patriota(ne znam koji je tačan naziv naroda jer ste ih unazad 500 godina puno promjenili..:)))))
Dobro je ba, hajde ti vjezbaj bugarsko svetosavlje.
Koji bolesnika moraš biti da toliko tragaš za nacionalizmom u svakom članku. Nego jarane što mjesečno uplaćuješ internet da liječiš svoje komplekse bolje te pare daj psihijatru....
Bravo Arminka, samo naprijed!
steta sto nije napisano da dama osim sto je jedna od nauticajnih konzervativaca u britaniji , indirektno ima odlucujuci uticaj na republikance u usa ,a samim tim i politiku nato pakta. sve u svemu jedna od najmocnijih osoba na zemlji. sreca je ipak da je bar pozdravila na bosanskom sto je samo po sebi velika stvar.
p.s. izgleda da je samo jedna osoba prepoznala sarkazam.