Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu u subotu tolike guzve,kafici prepuni,sve jedno na drugom,niko maske.I kako sada virusa apsolutno nema a na jesen ce krenuti?
Zato na Jesen nagli porast i zatvaranje zar ne,maske,policijski i tako u krug, to ce trajati godinama heh,kako ljudi ne razumiju sta se sprovodi,ali hajde kad se desi nemojte reci nismo znali ili mislili da ce to biti sve ovako...
Sakrij to od anamo nekih da nas kakav pips ne snadje!
Danas je dan zalosti za klix i ostale novinarcice,niko nije umro
Puste novi soj pa onda vakcine, pare ogromne.
nemoj ba lagat 8 je...imam i ja hev povracam zeleno
Isti scenarij prosle godine! Nikakvih mjera nema niti su uopste bitne za virus koji leprsa kako mu se cefne, ako je vjerovati brojkama...ako opet podje cirkus u oktobru treba resetovat planetu!
Aha,i onda krajem augusta i septembra rastu brojke sirom evrope
septembar ce biti patnja...
ode korona iz BIH ko da je nikad nije ni bilo ... 😁😁
Samo zato što nemamo puno vakcinisanih! Ovu moju rečenicu će uskoro brojevi u svijetu potvrditi. U petak u Velikoj Britaniji objavljen zvanični izvještaj: imaju najviše vakcinisanih u svijetu, imaju najviše zaraženih deltom na svijetu, a među umrlim od delte zadnjih mjeseci njih preko 60% je bilo vakcinisano! Pitam se zašto o tom izvještaju nemamo vijesti?!
Kolorit tako je,eno izrael vraca maske opet,na klixu jutros vijest da u Emiratima rastu brojke a emirati vakcinisali preko 60%. BiH koja je vakcinisala 1% ima super situaciju
ode korona iz BIH ko da je nikad nije ni bilo ... 😁😁
Kakav Izrael i ostali, nisu nam ni do koljena,’ta će oni 😂
Odlično 💪