Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto je vojska montirala satore kad niko nije u njima,a niko nije ni u Suhodolu
nama policijski a virus se uvozi...pa oda kada dodju pa se skupi familija u stanu da vide dijasporca...pa se izljube...pa onda svi na ulice...zatvaraj granicu...mi cemo se izboriti samo ako se ne bude nastavio uvoziti virus...
Zemlja, u vrijeme pandemije, zatvori granice jer ne zeli nove potencijale zaraze. Pa treba primiti ljude...Pa virus ne mari za razloge ulaska, on jedva ceka ulaske. Pojedinac -u pol. satu je problem, a masovno ulazenje u drzavu nije!
Oni koji zbog korone donose izludjujuce mjere, trebali bi znati da je glavna mjera "nema ulaska u zemlju nikome". Jesmo li sigurni da karantin treba biti 14 a ne vise dana? Ako je 14 i pola sata...I bolje da misle da je 14 knap, da ne povecavaju mjere.
Serete da se mi ne pridrzavamo naređenih stvari te da sirimo zarazu,a vi svako malo dovodi ljude iz zarazenih drzava prvo italija pa njemacka pa sad ovo...
Nemojte zezati, drzava se mora pobrinuti za svoje drzavljane sirom svijeta, i obezbijediti im da se vrate kuci. Druga je stvar ozbiljnosti stavljanja u karantin kada oni dodju u BiH.
STA JE SA GORIVOM ?????ZASTO NE IDE ISPOD 1.80KM?
Koji ce nam kl.nac
Dužina bh granične linije je preko 1.500 km, uz preko 70 graničnih prelaza: dokle će nas mediji smarati sa podacima koliko je ljudi, kada i gdje prešlo granicu ulaskom u BIH?! Nisu tako brojali Hrvate i druge koji su preko graničnih prelaza u zap. Hercegovini donijeli koronu u Čitluk, Međugorje, Široki Brijeg, Mostar itd. Naravno, sasvim slučajno je to izostavljeno
bit će veselo
Srbi su vrištali. Bošnje su plakala.
Babini-tatini sinovi?
Zar nisu svi letovi otkazani, apsolutno svi! Osim donacija? I ovi što dolaze iz drugih zemalja svjesno nas ugrožavaju a dobro znaju kakav je naš zdrastveni sistem.