Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve drzave razvijaju naoruzanje, samo ga mi unistavamo :O
ma ku?ac treba unistiti, narode cuvajte to, bice rata opet
Uzet cete ljudima oruzje a zastitit ih ne mozete?? gdje je tu pamet, niko se svoga orzuja odreć neće.. Pogotovo Srbi a srbima se ne moze vjerovat..
bice rata, zatrebat ce nam !
ma kakvo unistavanje sve bi nam to jos moglo trebati
Pa zbog takvih vremena i uništavaju, da bi ti zapad kasnije mogao prodavati svoje. Pametni ljudi, prave sebi mušterije, ko nam je kriv kad smo g.lupit
@Chofi mora se uništit ono što nevalja.
To ni slucajno ne treba unistiti!! Samo pogledajte kakva vremena dolaze, ako ce nam ista trebati to je oruzje!
prica meni jedan svicarac koji je kupovao oruzje od UN kad su ga navodno nama oduzimali, te navodno unistili sve je to prodato i grdna lova uzeta, nista nije unisteno a iza leda se smiju. krkajte se, sve unistite sa mi na vama profitiramo
\"viškova\" naoružanja Dovedite neko dijete iz osnovne škole da vam pregleda tekstove, dajte mu 50 KM i sve super. On/a ima džeparac a vi se ne brukate.