Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze te? Pa u apotekama je nestao lijek SINGULAR nemaaaaa Gaaaaaaa. Osnovni lijek za djecu sa bronhitisom i asmom a 30% stanovnistva ima taj problem hallllllooo. Kako ba nema.... Sta se desava? Jeste normalni, pa hocete da sva djeca zavrse na pedijatriji. Sram Vas bilo, a vi ste spremni za Corona virus. Sramota.
bravo majstore i to nije prvi put, bilo je doba dok su ga za 200+KM prodavali
@lilimarlen Imam ja kutiju Singulara za prodati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sjekirom na virus.
i mjere tempersturu jel ? Pa kakva je to kontrola
Citam ove komentare i ne mogu vjerovati da su ljudi nasjeli na ovaj lukavi potez, cista propaganda i ubrizgavanje virusa u Kinesko drustvo od zapadnih tajnih agencija, ili cak i pod kontrolom same Kine, tzv ekonomski rat, Big te pito kako i zbog cega, ne mogu da vjeurujem koliko ima ispranih mozgova.
dijagnostika moze i u mom uvedu imamo opvemu is austvije poslao nam kuvz
bosnjaci su mozda zdvavi u tijelu ali u gvavi ne
Nije tacno da se moze uraditi.Najblizi centri su Berlin i Amsterdam,tamo salje cijela Evropa.Za 24 h stigne nalaz.Nemaju testove ni mnogobogatiji jer se to ne isplati.Svi privatnici ce poceti da lazu da to imaju a prvi medju njima je Kandic.
imam u mom uvedu kuvz nam poslao opvemu iz austvije
pa dali razume oni migranti o čemu se tu radi.ili će se možda razbježali.
Gdje se moze testirati na korons virus??? U kojoj i cijoj laboratoriji?
Je li nekome stvarno treba SINGULAR? Ja ga imam puno i mogu prodati, cijelu kutiju od 28 komada. Neko dole je pisao da ne moze nigdje naci
Najjači lijek za bilo koji virus je bijeli luk i bakterije takođe al neće građani smrdi kažu
Koja Korona virus??? Kao prvo nije mu ime ozbiljno, a kamoli da to uopce postoji. Aaa, postoji samo upisan na papire masovnih medija.
Brza provkera kosta 250 maraka a obicna se ceka 3 sedmice na nalaze ;)
Za tri sedmice bice ti sedmina i tevhid