Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sramota je da na ovaj dan dozvoljavate da fasisti, poput ovih iznad mene, na ovaj nacin komentiraju sjecanja na zrtve holokausta.
kad vidiš šta jevreji rade palestincima dođe ti da staviš sliku hitlera na zid, tragično da jedan narod koji je preživio genocid nema nimalo milosti nad drugim kojeg na isti način ugnjetava. Nadam se da palestincima imaju svoju \"šindlerovu listu\"
ne moze govno nikad kolac postati
hocel ovi zidovi ikada prestati biti zidovi i postatiti ljudi...
jakob finci jucer sve fino spomenu, holokaust, genocid u sreberenici, genocid na romima.. samo je \"zaboravio\" genocid u palestini.. hmmm.. valjda ostario pa zaboravlja..