Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mjesoviti brakovi su jedini nacin da se iskorijeni nacionalizam. Ja podrzavam mjesane brakove, prava stvar.
U Hrvatskoj i Srbiji preko 50%.......
Kao sin bosanca i hrvatice mogu reći da mi ništa ne nedostaje :) Uostalom pojam "mješoviti brak" mi ide na živce. Pa nisu u braku čovjek i vanzemaljac...
jes jes prije je to bilo normalno.ali malo morgen.kada se moja tetka udala za pravoslavca svekrva je do smrti zvala turkinjom.kada je moj stari ozenio moju staru katolkinju za punicu je do smrti bio turcin.najgora je okolina.a ovako mogu razmisljati samo primitivci i zatucani ruralci.Oba para su inace do smrti zivjeli sretne brakove.
@kardelj71. Zato sto i punica nije nasla drugacijeg. Dosadilo joj vazda isto
bosanci prevrtljivi narodi bez karaktera.
Mržnja je ispijanje otrova u nadi da će umrijeti onaj kojeg mrziš. Volite se ljudi.
Naciionalisti zalupani i zadojeni mržnjom
By the way SRETNA HIDZRETSKA 1443 god. !! .
Ja sam sin Hrvata i Bosnjakinje, mogu da mi popuse kurc/inu
A šta je sporno tu? Ako je osobi vjera bitna, naravno da želi svoju djecu odgajati u duhu te vjere i sa osobom koja dijeli iste poglede na svijet. To nije mržnja prema drugima, sa njima možeš biti odličan prijatelj, poslovni kolega... ali brak i djeca su druga stvar.
Brojka je i veca, samo se ne prica previse javno.
15% debila.
"Miješanje nas je dovelo do rata 1992. godine"......da su se pitali mjesani do rata nebi ni doslo.Ja ne znam nijednog politicara i ratnog zlocinca iz 90-tih da je dijete iz mjesanog braka.Logicnije je reci "hajmo se mjesat da nebi doslo do novih ratova"
primitivna bagra, i samo jos jedan od dokaza da imamo vlast kakvu zasluzujemo i zelimo, dakle zaklete klero nacionaliste sa lopovskim genima
Koliko je samo debilan sam izraz "mjesoviti brak", jer vec sam sugerira da je to nekakav "poseban" brak, neki koji nije normalan za zatucani balkanski mentalitet. To samo kod nas postoji. Kao da je brak izmedju covjeka i konja. Mozda ste odrasli u istoj ulici sa nekim, ali ne! Tu je ipak nesto pomijesano.