Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paradržavna tvorevina nastala s ciljem secesije od međunarodno priznate nezavisne i suverene države Bosne i Hercegovine, čiji su najviši politički i vojni funkcioneri i organi tokom agresije na BiH počinili najstrašnije ratne zločine i zločine protiv čovječnosti kažnjive prema Međunarodnom humanitarnom pravu uključujući i zločin genocida, i mi se sad kao trebamo čuditi što je tamošnje pravosuđe dozvolilo osnivanje i djelovanje ovakvih naci-fašističkih organizacija.
svi su oni isti upamtite..samo se kamufliraju i cekaju priliku to smo vidjeli 92
Mislite, 16 retardiranih udruzenja!
Ne znam otkuda ovoliko komentara na ove cetalje. Meni su jedino , onako, smijesni. Nista vise.
Zar poslije ovoga treba više ikakav dokaz kako je nastala RS?
Mi bi trbali ko biva sad da se prepadnemo tih nekakvih kapa na glavama, brkova,bizuterije na tim dupljak jaknama i neurednih brada, sega ste pravo ,a vala ste i ulozili puno u ovo seosko sijelo. Prava mizerija.
SS nakrivi Fes, laju strojne 28 bojne!!! -HOS-
Smrdljive spodobe guslarske .
Sta na ovo kaze pickousti Vucic ili onaj pjevac Dacic ...opet Srbi ugrozeni. Je bo te samo na laznu vijest ja je Bakir reko kako ce BiH priznati Kosovo , Vucic sazvo komitet za nacionalnu sigurnost. A na ovo jaurlikanje se ne oglasava.
Novinari,vi ste govna.samo zakuhavate.koga briga za pokrete.
U srcu EU teroristi najgore vrste. E moj Mektiću nije ni tebi lako.
A koliko imaju partizanskih udruzenja?
rs - ravnogorske čede
Denis Becirovic je ispred SDP, jos prije 11 godina podnio inicijativu da se donese zakon o zabrani svih neofasistickih organizacija i upotrebe njihovih simbola,ukljucujuci zabranu ustaskih i cetnickoh organizacija, kao i onih koje se naslanjaju na tradiciju handzar divizije.Nista od toga nije usvojeno.Gradzani BiH razmislite kome cete dati svoj glas !
Bili ste,jeste i ostati će te moralni jad i bijeda.Ćao GENOCIDAŠI.
Ja drzave i govana. Dodji u Njemacku pa dobij nacisticko rjesenje sa suda! Ni zakoni ni pravo ne vrijede u usranoj drzavi! Tuzilastvo, sud treba ukinuti kad klincu ne sluze. Njihove plate siromasnim!
Eto sad vidjate.Ja dva dana pisem da to znaju nasi politicari a prave se blesavi.Dragi mi jr da san uvijek u pravu,pa makar dobio i karu.