Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
70% Danskog parlamenta svaki dan ide na posao biciklom. Kod nas političari i ostali pilićari moraju na "posao" sa Audijem od 50.000evra i to sve ide na račun naroda.
Najbolji auto na svetu je službeni auto, a još bolji je novi službeni auto...
Sve političare iz SDA , SDS, SNSDa , HDZa i SBBa treba objesiti. Osim Mektića i Šarovića
@gradjaninsasela jes .. al nisu krivi ti jadnici što glasaju za ove ... više je krivo onih 60% koji ostanu kućama
@gradjaninsasela ko u Danskoj .. u pravu si
Ponovo uvesti "crvene tablice" za svako službeno vozilo, BEZ IZUZETKA od opštine do države, kao što je bilo u SFRJ do neke 1976. Da se zna da je vlasnik vozila država i narod, a ne neka "faca". Ima mnogo nepravdi koje nerviraju, ali zloupotreba oko nabavki i koriščenja službenih vozila nadmašuje mnogo toga.
jer domovina se brani metalik crnom limuzinom...,jer domovina se brani tudjim mrtvim sinom....zalosno ali istinito
Naravno, levate nas kako stignu. Glup li smo mi narod...
Dok u siromašnoj švedskoj Carl Bildt ide biciklom na posao naši kupuju audije
Da su ovo vlasnici privantnih kompanija pa bi rekao covjek OK, sta me briga, nego ovo su uhljebi teski koji rade u drzavnim firmama, Fakultetu i gdje vec, kupuje i nece da odgovori na neka pitanja?! HEEEJJ, mamu li vam lopovsku, SKODA Octavia i MRS u pm. Stoka bi u Audija sjela, mater vam lopovsku. Narode, do kada vise sutiti??????
a da se izglasa izmjena i dopuna zakona o javnim nabavkama umjesto akciza bagro bestidna?
Bravo, neka je. I ja bih uzeo sve sto mogu. Narod u BiH i ne zasluzuje da neko radi u njegovom interesu.
Nedavno sam otisao iz BiH, radio u privatnoj firmi koja je dijelila parking sa drzavnim institucijama, sve audi ovaj, audi onaj....sada radim u Svedskoj drzavnoj kompaniji i dijelim parking za bicikla zajedno sa svim direktorima koji uredno dolaze na posao biciklom. Bojim se da mi nikada necemo dostici ovaj nivo.
@gradjaninsasela, jesu vala bas....pocnu se hvalit kako imaju kralja...ta cete vi rekoh...mi imamo tri predsjednika :D
ETO ĐE SU PARE!
narode bjezite dok mozete, pozdrav iz lipe nase njemacke, vise mi se u BiH ni na odmor ne dolazi a kamoli da razmisljam o povratku...
da se zna da auta funkcionera lako gore
bas kao sto ti ime kaze,baljezgas,dje ces paliti ono?sto si ti platio!